BERDEN DE VRIES VANAF  29 MEI IN DE TOUR DU GIRONDE

De 40e editie van deze Franse UCi 2.2 rittenkoers begint met een ploegentijdrit over 21,8 kilometer. Om 9.00 uur begint VC Toucy als eerste van de 25 teams aan deze zware klus. Het geaccidenteerde terrein zorgt voor en extra moeilijkheidsgraad. Start en finish van deze race tegen het uurwerk liggen in Le Pian Medoc.

Met Berden de Vries, Sjors Roosen en Steven Lammertink heeft het team 3 specialisten in het werk tegen de klok in de gelederen. De eerste twee maakten ook deel uit van het team dat in Olympia’s Tour dit onderdeel wist te winnen. In de ploegen tijdrit wist de ploeg van piels een tweede plaats te behalen op 5 sec. achter de winnaar.

int met een ploegentijdrit over 21,8 kilometer. Om 9.00 uur begint VC Toucy als eerste van de 25 teams aan deze zware klus. Het geaccidenteerde terrein zorgt voor en extra moeilijkheidsgraad. Start en finish van deze race tegen het uurwerk liggen in Le Pian Medoc.

Met Berden de Vries, Sjors Roosen en Steven Lammertink heeft het team 3 specialisten in het werk tegen de klok in de gelederen. De eerste twee maakten ook deel uit van het team dat in Olympia’s Tour dit onderdeel wist te winnen. In de ploegen tijdrit wist de ploeg van Piels een tweede plaats te behalen op 5 sec. achter de winnaar.Later deze dag rijden de renners nog een rit over 114 km over geacidenteerd terrein

 

2013-04-02 07_58_18-Boucledelartois

Geef een reactie