buurtbus gieterveen 2Met de Buurtbus gemakkelijk en voordelig naar Gieten en Stadskanaal

Met Buurtbus Oostermoer (lijn 505) reist u gemakkelijk en voordelig van uw dorp naar de voorzieningen in Gieten en Stadskanaal en vica versa. In Gieten en Stadskanaal kunt u ook overstappen op lijnen naar respectievelijk Groningen, Assen, Veendam en Emmen.

U kunt van maandag tot en met zaterdag gebruik maken van de Buurtbus. De volledige dienstregeling vindt u op qbuzz.nl/gd. En is telefonisch op te vragen via de klantenservice van Qbuzz via 0900 – 7289965. U krijgt hem gratis toegestuurd. Naast de vaste haltes zijn op de route ook stops op verzoek mogelijk. Geef in de bus aan de chauffeur door waar u wilt uitstappen.

Langs de route stopt de chauffeur als u duidelijk uw hand opsteekt. De dienstregeling en de route van de Buurtbus zijn vastgesteld aan de hand van wensen en behoeften van reizigers. Nieuwe wensen en ideeën kunt u kenbaar maken aan de leden van het Buurtbuscomité.

Stap in voor € 2 per rit

Reizen met de Buurtbus is makkelijk en voordelig. U betaalt slechts €2 p.p. aan de chauffeur voor een enkele reis. Twee kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen gratis mee met een volwassene met een Buurtbuskaartje. Kinderen tot en met 3 jaar reizen altijd gratis mee. Voor een Buurtbus Maandkaart betaalt u €40,-. De OV-chipkaart is niet geldig in de Buurtbus. Een OV-jaarkaart is wel geldig. Reist u met een Sterabonnement of Studenten OV-chipkaart? Neem dan contact op met Qbuzz klantenservice 0900 – 728 99 65 (lokaal tarief)

Vrijwilligers rijden de Buurtbus

De buurtbus rijdt dankzij de inzet van 25 vrijwilligers uit o.a. de gemeenten Aa en Hunze, Borger-Odoorn en Stadskanaal. Gezien hun enthousiasme kunt u rekenen op vriendelijke en behulpzame chauffeurs, die bovendien het gebied goed kennen. Heeft u belangstelling om chauffeur te worden? Dan kunt u contact opnemen met de voorzitter van de Buurtbusvereniging Oostermoer, mevrouw Huiting via telefoonnummer 0599-648589. Voor meer informatie kunt u ook de website raadplegen. www.buurtbusoostermoer.nl

Meer informatie

Voor informatie over de tarieven, dienstregeling, haltes en routes kunt u kijken op qbuzz.nl/gd. Van iedere buslijn kunt u de dienstregeling opvragen en printen. Heeft u geen internet? Neem dan contact op met Qbuzz klantenservice 0900 – 728 99 65 (lokaal tarief). U krijgt de dienstregeling gratis toegestuurd. Voor overige vragen of klachten kunt u terecht bij de klantenservice van VMNN, 0900 – 400 2000 (lokaal tarief)

 

 

 

Geef een antwoord