Hoeskaomer Plus met proefles Bewegen voor Ouderen

februari, 2020

05feb09:3011:30CancelledIn de spotlight!Hoeskaomer Plus met proefles Bewegen voor Ouderen09:30 - 11:30 Dorpshuis Ous Hoes Organizator: Stichting Impuls

Meer lezen

Activiteit details

Elke week is er op de woensdagochtend een Hoeskaomer in dorpshuis Ous Hoes in Gieterveen. Eén keer in de maand wordt er een Hoeskaomer Plus georganiseerd door Impuls.
Behalve gezellig koffiedrinken, wordt er dan ook altijd iets extra’s georganiseerd. Dit kan een lezing of een workshop zijn. Bij de volgende Hoeskaomer Plus op woensdag 5 februari krijgen we een proefles Bewegen voor ouderen. De les wordt verzorgd door mevrouw Wieneke Boelens. Zij zal ingaan op het nut van bewegen, alvorens we allemaal zelf in beweging zullen komen. Er zullen ook een aantal senioren van het Bewegen voor Ouderen aanwezig zijn.
Het doel van gymnastiek is in eerste instantie uw lichaam in beweging te brengen. Maar het meedoen aan gymnastiek kan meer opleveren. Het kan fijn zijn om gezellig in contact te komen met andere Gieterveners, zodat uw netwerk wat groter wordt. Tijdens de proefles hoeft u geen sportkleding te dragen. We beginnen bij de koffieochtend op 5 februari gewoon om half 10 en eindigen rond half 12.
Wees gerust, we gaan niet alleen maar bewegen, maar ook gezellig van een bakje koffie/thee genieten.
Bij vragen kunt u contact opnemen met buurtwerker Martine Hopman, Impuls, 06-13227483.
Kom gerust langs op 5 februari om half 10!

Tijd

(Woensdag) 09:30 - 11:30

Locatie

Dorpshuis Ous Hoes

Bonnerveen 7, Gieterveen

Organizator

Stichting ImpulsWelzijnsorganisatie Impuls zet zich in om de eigen kracht en talenten van de bewoners in Aa en Hunze te versterken. Door mensen in dorpen en wijken te verbinden, te adviseren en te ondersteunen willen we ervoor zorgen dat zij zichzelf kunnen redden in hun dorp of wijk en in de maatschappij. Hiervoor brengen we mensen en organisaties bij elkaar: dus niet ieder voor zich, maar samen. De welzijnsprofessional heeft kennis over maatschappelijke activering en het versterken van sociale netwerken en focust op wat mensen (nog) zelf kunnen en/of wie hierbij nodig is. We kijken hierbij met een brede blik door de verschillende levensdomeinen te onderzoeken en brengen mensen met elkaar in contact.info@impuls-welzijn.nl Schoolstraat 1, 9461 AB Gieten

X