Made in Sweden – De Andersons

maart, 2020

28mar20:0023:00CancelledIn de spotlight!Made in Sweden – De AndersonsIn verband met Corona afgelast.20:00 - 23:00 't Kleine Kerkje Organizator: 't Kleine kerkje

Meer lezen

Activiteit details

Nederlandse lied- en levenskunst met een vleugje Zweden
Het is niet meer van deze tijd om De Andersons niet te kennen. En daarom zijn ze eindelijk hier. Volgens Hanneke Groenteman zingt dit luisterrijke duo de sterren van de hemel met hun liederen en verhalen. Nouchka van Brakel noemde haar middag met De Andersons “hartverwarmend, humorvol en ontroerend” en Maartje van Weegen roemde hen om hun oorspronkelijke kijk op de wereld en hun muzikaliteit.

Eigenlijk toert dit duo pas vanaf september 2020 door het land met hun nieuwe voorstelling maar speciaal voor ons, hier in het mooie Drenthe, laten ze alvast de belofte zien van wat het gaat worden. En beloftes moeten gekoesterd worden. In dit even temperamentvolle als humoristische liedconcert verbinden De Andersons hun eigen zielenroerselen met het rijke en sprankelende gedachtegoed van Astrid Lindgren. Een concert waarin de vrijheid niet kan sterven en waarna hun liedjes nog lang zullen blijven doorklinken.

Klik hier voor beeld & geluid impressies.
Entree €10.  Kaarten via info@hetkleinekerkje.nl, telefonisch 0599-648574 / 0592-855601 of aan de zaal.

Tijd

(Zaterdag) 20:00 - 23:00

Locatie

't Kleine Kerkje

Broek 2, Gieterveen

Organizator

't Kleine kerkje

X