Vraag van de week Q2-2017: Uitslag en vraag 9

308

De vraag van afgelopen week is een vraag waarvoor de meesten van u even de geschiedenisboeken in moesten duiken. Voor sommigen te veel moeite gezien de geringe deelname. De die-hards namen de moeite wel om op zoek te gaan naar het jaar dat Berden de Vries Olympia’s tour won en uit te zoeken wat zijn voorsprong (18 seconden) op de nummer 2 was.

De eerste deelnemer met het goede antwoord was Fennie Hoving. Op de voet gevolgd door de koplopers in het algemeen klassement Lammert Kuiper en Janouk Trip.
De volledige uitslag en de bijgewerkte tussenstand staat hier.

Over 14 dagen vanaf nu is het Bonnyteam Schuurfeest editie 2017 alweer ten einde. Op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni staat een keur van artiesten geprogrammeerd om u een fijne avond te bezorgen. Naast de organisatie, vele vrijwilligers en de schuurfeest burgemeester is er nog één persoon erg belangrijk geweest al deze jaren. Hij is onder andere barmedewerker geweest, heeft de beveiliging geholpen en draait z’n handen er niet voor om om wat hamburgers om te draaien. Toch zullen de meeste van jullie hem kennen als onze huis DJ. Al jaren draait hij aan de knoppen en ook deze editie zal hij zaterdagavond weer paraat zijn.

Welke DJ is dit?

  Je naam:*

  Je E-mailadres: *

   

   

  Je antwoord*

  Ik ga akkoord met het reglement en de privacyvoorwaarden

  Antwoorden kan tot aanstaande vrijdag, 23:59 uur.