De vragen-estafette is een onderdeel van Gieterveen.com, waarbij een doosje met een aantal vragen doorgegeven wordt onder inwoners van Gieterveen. De persoon die de doos in ontvangst neemt, beantwoordt deze vragen en zoekt vervolgens iemand anders als nieuwe deelnemer aan deze vragen-estafette. Hier kun je alle deelnemers tot nu toe nog eens nalezen. 


1. Wat is je naam?
Marjolein Popken

2. Hoe oud ben je?
25 jaar.

3. Waar ben je geboren en opgegroeid?
Ik ben geboren en opgegroeid in Assen.

4. Hoe lang woon je al in Gieterveen?
Bijna 5 jaar.

5. Welke opleidingen heb je gevolgd?
Havo, verzorgende IG en verpleegkundige.

6. Wat voor werk doe of deed je?
Ik ben verpleegkundige in een verzorgingshuis.

7. Wat doe je in jouw vrije tijd? (hobby’s interesses en/of sport)
In mijn vrije tijd ben ik veel met voetbal bezig. Training geven aan de meisjes C en zelf trainen in Gieterveen en Gasselte.

8. Wat zijn je favoriete TV programma’s?
Penoza en House.

9. Van welke verenigingen ben je lid in Gieterveen? Heb je ook een functie?
Ik ben lid van de meeste verenigingen. Bij de voetbalvereniging en ijsvereniging ben ik secretaris.

10. Wat heeft je doen besluiten om in Gieterveen te blijven/gaan wonen?
Ik vind Gieterveen een erg leuk en gezellig dorp, waar leuke activiteiten worden georganiseerd. Daarom woon ik hier met veel plezier.

11. Denk je, dat je over 10 jaar nog in Gieterveen woont?
Ik heb geen idee.

12. Wat zal je willen verbeteren aan Gieterveen?
Ik zou eigenlijk niets willen veranderen, al zou het soms fijn zijn, als er wat meer vrijwilligers zijn binnen verenigingen of bij activiteiten. Het komt nu vaak op dezelfde mensen neer.

13. Wat is je antwoord op de vraag van de vorige deelnemer: “Vindt je het jammer, dat er geen supermarkt meer is op Gieterveen?
Ik vind het erg jammer dat er geen supermarkt meer op Gieterveen is. Ik denk dat het voor vele een groot gemis is. Het was makkelijk om ”even gauw” je boodschappen te doen, of wanneer je iets bent vergeten. Ik kan mij voorstellen dat het voor de wat oudere mensen een gemis is, omdat zij nu waarschijnlijk afhankelijk zijn van anderen wanneer het gaat om boodschappen. Ook voor mensen zonder eigen vervoer lijkt het me lastig dat er in het dorp geen supermarkt meer is.

14. Wat wil je vragen aan de volgende deelnemer van de “Vragen Estafette?”
Hoe zie jij Gieterveen over 10 jaar ?

Lees hier volgende week woensdag aan wie Marjolein de doos heeft doorgegeven!

Geef een reactie