Barn Sessions

The Barn Sessions Gieterveen
01-04-2023

KOOP NU TICKETS

 

Zes muzikale acts op één avond in Gieterveen

Niet vaak komen we zulke mooie creatieve concepten tegen. De Activiteiten Vereniging van Gieterveen organiseert op 1 april a.s. een avond vol muziek met maar liefst zes muzikale acts. Onder de noemer “Barn Sessions” vrij vertaald schuur sessies nemen ze je mee op een muzikale reis naar vijf unieke plekken in Gieterveen. De muziekstijlen die je veelal kunt verwachten zijn; Blues, Folk, Americana en Country.
De reis begint bij AMOI eten en drinken in Gieterveen waarna jouw muzikale gids je meeneemt naar je eerste optreden. Dit kan zijn van Big Bo met ongepolijste soulvolle blues, Harry van Lier met een heerlijke mix van gelatenheid, humor en tragiek of covers van John Denver uitgevoerd door Lars Koehoorn. Wanneer je op alle locaties hebt genoten gaan we terug naar het startpunt. Waar een reis begint eindigt het ook. Dit doen we in stijl, op het podium sluit de Robbert Fossen Band af met Chicago Blues maar verbaas je niet, met zijn band slaat hij ook andere interessante paden in zoals; Southern soul, rhythm & blues en gospel.

Hoe werkt dit concept?

We verzamelen bij AMOI te Gieterveen tussen 19.00 en 19:30 uur. Vanuit daar vertrekken we in kleine groepen van maximaal 35 personen met jouw muzikale gids naar één van de unieke locaties in Gieterveen. Hier kan je 20 minuten genieten van de act op jouw locatie. Vervolgens ga je samen met jouw muzikale gids naar de volgende locatie en zo herhaald zich de avond tot er vijf verschillende acts/locaties zijn aangedaan.
Als laatst komt een ieder gezamenlijk bij AMOI om na te genieten van deze muzikale reis, dit onder de muzikale begeleiding van de band (t.b.a.).

De Artiesten:

Robbert Fossen Band
Lars Müller
Harry van Lier
Big Bo (Brocken)
Lars Koehoorn (John Denver Covers)
Way Up North

De informatie op een rij:

Wanneer: 01-04-2023 vanaf 19:00 tot 00:00 uur (inloop tussen 19:00 en 19:30 uur)
Waar: Diverse locaties in Gieterveen (verzamelen tussen 19:00 en 19:30 bij AMOI Broek 1, Gieterveen)
Wat: 6 unieke muzikale smaken op nog uniekere locaties
Aantal bezoekers: We hebben maar plaats voor maximaal 175 personen OP=OP

|BELANGRIJKE MEDEDELING|:

De muzikale reis bestaat uit vijf locaties. Deze zijn allen op loopafstand van elkaar. Gezien het redelijk strakke program is goede mobiliteit gewenst. Bent u slecht te been of minder mobiel dan dient u zelf zorg te dragen voor iemand die u assisteert.

Waar kan ik tickets kopen?

Volg ons op social media, https://www.facebook.com/activiteitenvereniginggieterveen evenals de lokale media.
Tickets zijn vanaf 20 januari 09:00 uur via onze ticket-partner Eventree door op onderstaande knop te klikken en kosten € 24,50 excl. fee dit is inclusief 2 drankjes en hapjes op locatie.

KOOP NU TICKETS

Werkt de “KOOP NU TICKETS” knop niet? Klik dan op deze link: https://shops.eventree.nl/nl/shop/6a412871-8f6c-4c06-ade5-feb2a94e6248

Voor vragen kan je mailen naar:
gerardkoops[at]gmail.com