Eslie bedankt Gieterveen

448

Hallo lieve inwoners van Gieterveen,

Zoals jullie weten ben ik sinds begin september bezig met chemotherapie om de uitgezaaide tumoren in mijn lichaam tegen te gaan. Voor zover de artsen op dit moment kunnen zien gaat dit de goede kant op. De chemotherapie slaat aan.

Maar. De reden dat ik dit bericht op de gieterveen site plaats is, omdat er afgelopen vrijdag 6 november ’s avond twee dames aanbelden. Namelijk Alien van Sluis en Sarah Venema. Een paar keer in de afgelopen tijd waren er momenten dat ik dacht er gebeurd iets, maar wat, hoe en wanneer geen idee. Ik legde het er maar bij neer. Tot die avond. Ik kreeg een cadeau overhandigt, ik mocht het uitpakken en wat bleek, een iPad air!! Wauw!! Ik kon al wel huilen van blijdschap, en al helemaal kon ik het niet meer droog houden toen ik het super leuke filmpje te zien kreeg die uitgevoerd is door inwoners uit Gieterveen op het nummer happy van Pharrel Williams. Ik vind het zo leuk om te zien hoe er aan me gedacht wordt en dat mensen zich hier allemaal voor in hebben gezet. Dat doet me heel veel en geeft me veel kracht!!!!

Daarom wil ik iedereen die op die dag aanwezig was of meegeholpen heeft of op welke manier er ook maar betrokken bij was bedanken.

BEDANKT GIETERVEEN.

Lieve groetjes Eslie van Riezen

Ps. Het filmpje die gemaakt is komt als goed is binnenkort op social media, en dan kan iedereen hem zien.