Gezocht: Ineke Bierman

1043

De redactie ontving het onderstaande bericht:

Ik zoek Ineke Bierman (meisjes naam).
Ze moet in uw gemeente wonen. Zij is waarschijnlijk geboren rond  1946. Zij is een nichtje van een oud-collega van mij. Mijn collega heeft mij vaak over haar verteld. De man van mijn collega is in de 70-jaren overleden. Haar oom was Han Bierman en die was getrouwd met Carla, geboren 21 oktober 1928.
De grootmoeder van Ineke heeft gewoond in de van Beuningenstraat in Amsterdam. Ik heb al diverse keren de gemeente Hunze en AA gevraagd, maar die kunnen en mogen geen informatie geven.
Haar oom was er 1 van een tweeling(broer). Die tweelingen zijn waarschijnlijk geboren omstreeks  1922 te Amsterdam en  Han heeft gewerkt bij het GAK te Amsterdam. Mijn collega heeft mij verteld dat haar man 24 jaar oud was bij haar geboorte.
Ik wil graag weten of er iemand is die haar kent of gekend heeft.
Ik zoek haar, omdat ik haar iets moet vertellen over  een familielid.
Ik ben al sinds juni jl. naar haar op zoek.

C.M. van Rosendael

Bent u of kent u Ineke Bierman? Stuur dan een bericht!