Jeu de Boules vereniging de Uithoek start begin april weer met het nieuwe seizoen

640

De vereniging is opgericht in 1992 en heeft de beschikking over een mooi beschut terrein achter de tennisbaan en voetbalvelden van Gieterveen.
Voor de Corona-periode werden er meerdere grote toernooien per jaar georganiseerd waaronder het Kampioenschap van de Gemeente Aa en Hunze, waarbij vele clubs uit de regio aanwezig waren om een sportieve strijd te voeren.
Net als bij vele andere kleine verenigingen heeft de Corona-periode gezorgd voor een negatief effect op het verenigingsleven.
Om het spelplezier van de huidige leden te vergroten , maar ook het voortbestaan van de vereniging te kunnen waarborgen zijn wij hard op zoek naar nieuwe leden en/of donateurs.
Wij zijn op zoek naar mensen die graag buiten zijn, die ervan houden om op een sportieve manier bezig te zijn, een beetje concurrentie niet schuwen en houden van gezelligheid.
Jeu de boules is geschikt voor iedereen. Jong, oud, valide- of mensen met een beperking, iedereen kan jeu de boulen.
De speeldagen zijn voorlopig: woensdag en zaterdag van 14:00 – 16:00 uur (Eventueel in overleg andere dagen mogelijk)
Vanaf medio juni wordt de speeltijd op de avond ingepland op woensdag van 19:00-21:00 uur.
Het is mogelijk om vrijblijvend gratis een keer mee te spelen, het benodigde materiaal hiervoor is aanwezig. Wees welkom!
Ook zijn wij op zoek naar mensen die onze vereniging een warm hart toe dragen middels een financiële ondersteuning.
Onze donateurs betalen een bedrag per jaar van 5 euro per persoon. Om hen voor hun bijdrage te bedanken wordt 1 keer per jaar een speciale avond georganiseerd die in het teken staat van sport, spel en gezelligheid.
Je kunt donateur worden door een bedrag over te maken van 5 euro op bankrekeningnummer:
NL80 RABO 0321902815 onder vermelding van : Donateur 2023
Elke nieuwe donateur die zich aanmeldt voor 1 mei 2023 maakt kans op een VVV waardebon van 10 euro. De bekendmaking hiervan zal plaatsvinden via Gieterveen.com rond 15 mei.
Alvast bedankt voor uw bijdrage!
Voor vragen of aanmelding als lid of donateur:
Fenny Smit , telefoon : 0599648996 e-mail: fennysmit@hotmail.com.

Bron: Dit is een ingestuurd bericht.