Ontdek de Magie van de NPO Radio 2 TOP 2000 Quiz op 16 december 2023 in Amoi Gieterveen!

1011

Ben jij een echte muziekliefhebber? Heb je een scherp gehoor en een brede kennis van muziekgeschiedenis? Dan is de NPO Radio 2 TOP 2000 Quiz op 16 december 2023 in Amoi Gieterveen dé perfecte uitdaging voor jou! Dit evenement belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor alle liefhebbers van muziek, gezelligheid en competitie.

GEEF JE NU OP

Wat kun je verwachten?
De NPO Radio 2 TOP 2000 Quiz is een unieke gelegenheid om je kennis van muziek op de proef te stellen. Samen met gelijkgestemde muziekliefhebbers zul je deelnemen aan een quiz die draait om de legendarische hits van de TOP 2000. Van tijdloze klassiekers tot moderne meesterwerken, geen genre blijft onbesproken. De vragen zijn zorgvuldig samengesteld en zullen zowel de doorgewinterde muziekfanaat als de casual luisteraar uitdagen.
De avond begint om 20.00 uur en zal rond 23:30 eindigen. 

Locatie: Amoi Gieterveen
In ÁMOI zetten wij een unieke TOP 2000 sfeer neer met een avond vol muziekplezier. Waan je volop in de TOP 200 samen met andere muziekliefhebbers en geniet van een gezellige en sfeervolle quiz.

Hoe kun je deelnemen?

Opgave kan per individu of per team van minimaal 2 personen en maximaal 5. Aanmelden voor de NPO Radio 2 TOP 2000 Quiz is eenvoudig! Vul het inschrijfformulier in op via:

https://forms.gle/ad7yAdV1mFVYrmay8 

en verzeker jezelf van een plekje in dit muzikale festijn. Wees er snel bij, want de beschikbare plaatsen zijn beperkt! De kosten voor het evenement zijn € 7,50 per persoon hiervoor krijg je een te gekke quiz en warme en koude hapjes.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!
Naast eeuwige roem en het recht om jezelf een ware muziekkenner te noemen, maak je ook kans op geweldige prijzen! De beloningen voor de winnaars van de NPO Radio 2 TOP 2000 Quiz zijn de kers op de taart.

Mis dit niet! Sluit je aan bij ons op 16 december 2023 in ÁMOI Gieterveen en beleef een avond vol muzikale hoogtepunten en gezelligheid. Aarzel niet en schrijf je nu in.

GEEF JE NU OP