Oudjaarsviering Gieterveen vertier voor elk en één

1021

Het is bijna zover: de jaarwisseling staat voor de deur en we kunnen niet wachten om samen met jullie het oude jaar af te sluiten en het nieuwe feestelijk te verwelkomen! Dit jaar belooft eindelijk weer een onvergetelijke oudejaarsdag te worden in Gieterveen, vol gezelligheid en vermaak voor jong en oud.

We trappen de festiviteiten af met het Gieterveens Kids Kampioenschap Carbidschieten en spijkerslaan op 31 december met mooie prijzen. Een spectaculaire manier om samen te komen en het jaar knallend af te sluiten. De kidsmiddag vindt plaats van 13.30 uur tot 16.00 uur, en het beste nieuws is dat deelname helemaal gratis is! Dus laat de kinderen zich uitleven terwijl jullie genieten van het spektakel om hen heen. Uiteraard is er een hapje en een drankje te verkrijgen (tegen betaling per consumptie). De kinderen kunnen de gehele middag door marshmallows maken.

Na de gezellige middag gaan we door naar het avondprogramma, dat van start gaat om 19.00 uur met niemand minder dan DJ Sebas. Bereid je voor op een geweldige avond vol muziek, dans en plezier. Het ijsbaanhokje in Gieterveen wordt omgetoverd tot dé feestlocatie van de jaarwisseling, en we hopen jullie allemaal daar te zien.

Laten we samen het oude jaar in stijl afsluiten en met positieve energie het nieuwe jaar inluiden. Omdat niets zo fijn is als samen zijn met de mensen die je dierbaar zijn.

Tot ziens op 31 december bij het Gieterveens Kids Kampioenschap carbidschieten en spijkerslaan en de gezellige oudjaarsviering!


 

Middagprogramma:*

13.30 OPEN
13.45 KIDS OPGAVE
14.00 GK CARBIDSCHIETEN
15.00 GK SPIJKERSLAAN
15.45 PRIJSUITREIKING
16.00 EINDE
* gehele dag door marshmallows maken

LET OP! OUDERS/VERZORGERS DIENEN ZELF GEHOORBESCHERMING MEE TE NEMEN EN OP HUN KINDEREN TE LETTEN, BEGELEIDING VANUIT DE ORGANISATIE IS ER ALLEEN OM DE SPELLEN TE BEGELEIDEN.

Avondprogramma:

19.00 OPEN
19.30 DJ SEBASTIEN
21.30 MUZIEK & KARAOKE
23.59 AFTELMOMENT
00.00 KNALLEND HET NIEUWE JAAR IN

 

De bijdrage voor de avond is een vast bedrag. Dit bedraagt € 25,00. Dit geldt voor de gehele avond. Wanneer je 5 uur lang komt of 1 uur, de bijdrage blijft identiek. Overdag kan er tegen consumptieprijs eten en drinken gekocht worden (alles tegen redelijke prijzen).

Ook zal er een fooienpot zijn voor de organisatie, denk aan prijzen, carbid, versiering en entertainment. De organisatie denkt dat de € 25,00 niet dekkend is voor het hele programma. Een bijdrage wordt op prijs gesteld. Wanneer er geld overblijft zal dit uiteraard meegaan naar de volgende editie.

Met feestelijke groeten,

De Feestcommissie oud & nieuw