Adolf Hof Alp d'HuZes

Adolf Hof (50) uit Gieterveen komt op tegen kanker.

Op 5 juni 2014 heeft Adolf zich als doel gesteld om maar liefst 6 maal de Alpe d’HuZes te beklimmen. Dit kwam niet uit de lucht vallen, want “wat is er nou mooier om met je hobby ook andere mensen te helpen?” aldus Adolf Hof.

Wat is de Alpe d’HuZes?
Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Onder het motto “Opgeven is geen optie” wordt op één dag de legendarische Alpe d’Huez tot maximaal 6 keer aan toe beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. Toch lukte het al heel veel deelnemers, zelfs een aantal (ex-)kankerpatiënten. Sinds de start in 2006 is jaar op jaar een nieuw recordbedrag aan sponsoring opgehaald. Vanaf de eerste keer van de actie in 2006 wordt 103% van alle sponsorgelden aangewend voor het realiseren van onze doelstelling.

Het afgelopen jaar hebben we met ruim 8.000 mensen, die met deze enorme omzetting van onmacht naar kracht, maar liefst 29 miljoen euro bij elkaar gefietst en gelopen.

2014 wordt de 9e keer en willen we weer, samen met onze vrijwilligers, deelnemers en sponsoren ‘een waanzinnig mooi eindbedrag halen.

Doelstellingen
Adolf staat er niet alleen voor. Met zijn team “Closer2You” vanuit Domo onderdeel van Friesland Campina gaat Adolf de strijd aan tegen kanker en de Alpe d’HuZes. Het streefbedrag voor het gehele team is € 30.000,00 (ja u leest het goed, dertigduizend euro). Het persoonlijke doel is € 5.000,00 en inmiddels staat de teller op € 115,00. (d.d. 17 december 2013) sinds 11 november j.l.
U begrijpt, hier kan nog wat bij om het benodigde doel te halen.

Steun Adolf en steun vooral de mensen die de strijd aan gaan tegen kanker!

 

Klik hier om Adolf en de strijd tegen kanker te steunen!

 

Geef een antwoord