Manege Oostermoer

logo

RV & PC Oostermoer
Manege Oostermoer is de thuishaven van Rijvereniging en Ponsclub Oostermoer. RV & PC Oostermoer is een paardensportvereniging voor volwassenen en kindereen met eigen paard of pony. De vereniging is een middelgrote vereniging en is opgericht in 1945. De sport wordt beoefend in alle disciplines, zoals dressuur, springen en mennen en zowel voor de wedstrijdruiters als ook voor recreatieruiters. Uiteraard zijn er ook ruime mogelijkheden tot vrijerijen. De vereniging is aangesloten bij de KNHS (Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie), de landelijke overkoepelende organisatie. Jaarlijks organiseert de KNHS Nederlandse
kampioenschappen, waar regelmatig leden van de vereniging aan deelnemen.

Lessen
Wekelijk worden er in kleine groep lessen gegeven door gediplomeerde instructeurs in de verschillende disciplines voor zowel beginnende als geworden leden. Wilt u eerst kennismaken met de vereniging dan kan dat door het volgen van van twee gratis proeflessen.

Wedstrijden
Jaarlijks organiseert de vereniging dressuur- en springwedstrijden voor paarden en pony’s, evenals bisi wedstrijdhes voor de beginnende ponyruitertjes.

Andere activiteiten
Afhankelijk van de behoeft van leden worden nog ander activiteiten georganiseerd, zoals een lezing, een clinic, etc.

535247_999084616819478_3652849177866568971_nFaciliteiten
Manege Oostermoer beschikt over de volgende faciliteiten :
– een 20 x 40 m binnenbak
– een 20 x 60 m buitenbak
– een ruime kantine met toiletvoorzieningen
– opzadelruimte en zadelkasten
– wasplaats
– 10 ruime paardenboxen

Pensionstalling
In de rijhal zijn 10 st. ruime boxen (3,0 x 3,5 m) gesitueerd voor stalling van paarden en pony’s van onze leden. De verzorging (voeren en uitmesten wordt door de beheerder gedaan. Weidegang is mogelijk. Voor meer informatie kunt u onderstaand contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen met met Jan Hollander via (06) 51 54 66 57

Tarieven (2016)

[table “” not found /]
[table “” not found /]
[table “” not found /]
[table “” not found /]
[table “” not found /]

Bovengenoemde prijzen voor pensionstalling zijn inclusief krachtvoer, hooi, strooisel en verzorgen (voeren en uitmesten). Weidegang is mogelijk.

[table “” not found /]
[table “” not found /]