Beachvolleybaltoernooi en “De Beach-app”

504

Op zaterdag 19 mei organiseert de tennisclub Gieterveen een open Beachvolleybal toernooi op het recent aangelegde beachveld naast de tennisbanen van de club. Iedereen, zowel leden als niet leden van de vereniging, kunnen meedoen aan dit toernooi. We starten om 19:00 uur in de avond. De kantine en terras van de tennisclub zijn uiteraard open. 

 

 

 

Opgave en deelname beachvolleybal toernooi:

De minimum leeftijd is 16 jaar en opgave gaat per koppel. Opgave vooraf is noodzakelijk en kan tot 18 mei via onderstaand formulier.  Deelname kost 2,50 euro.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

 

Spelen op het Beachveld en “De Beach-app”

Naast dit toernooi kan er tussentijds gespeeld worden op het beachveld. Wil je oefenen, trainen of gewoon gezellige een potje spelen, dan is dat uiteraard mogelijk! Hiervoor is een speciale appgroep, de Beach-app,  aangemaakt waarin je kunt afspreken om met andere mensen te gaan spelen. Aanmelden kan door hieronder je naam en je telefoonnummer in te vullen.

    De eerste paar keer zijn gratis om te zien of het iets voor je is, op termijn zal een lidmaatschap 15 euro per jaar kosten. Tennisleden kunnen gratis gebruik maken van het beachveld.