BEACHVOLLEYBALTOERNOOIEN EN “DE BEACH-APP”

364

Hallo Dorpsgenoten,

Zoals iedereen vast al gemerkt heeft is de zomer officieel begonnen! Om van deze zomer helemaal een succes te maken organiseren wij drie keer een open Beachvolleybaltoernooi waarbij iedereen welkom is. In de maanden juli, augustus en september wordt namelijk per maand één gezellige en sportieve avond georganiseerd waarbij jij met je teamgenoten de show kan stelen. De toernooien beginnen op een zaterdag om 19:00 uur en gedurende de avond worden wedstrijden gespeeld in poules met teams van vier. Op 15 september wordt het einde van de zomer gevierd met een “glow in the dark” Beachvolleybaltoernooi inclusief BBQ vanaf 17:00 uur. Dus zijn jullie het Beachvolleybal “Dreamteam” geef je dan snel op via het onderstaande opgavenformulier voor één of meerdere van de volgende datums en win de enige echte wisselbokaal!

  • Zaterdag 21 juli
  • Zaterdag 11 augustus
  • Zaterdag 15 september (“Glow in the dark” incl. BBQ )

Locatie

Beachveld Gieterveen
Boerendijk 11
9511 PE, Gieterveen

Opgave en deelname beachvolleybal toernooi

Opgave kan vanaf de leeftijd van 14 jaar en per teams van 4 personen. Opgave vooraf is noodzakelijk en kan tot 2 dagen voor het toernooi via onderstaand formulier.*  Deelname kost € 2,50 per persoon.
(Geen pinautomaat aanwezig)

*Heb je geen teamgenoten? Geef je dan alleen op en wordt ingedeeld in een team met anderen.

Opgave BBQ 15 September

Opgave voor de BBQ van 15 september kan per sms of whatsapp bij commissieleden Laurens Trip en Eslie van Riezen. Meedoen met de BBQ kost €7,50 per persoon. (Geen pinautomaat aanwezig)

Laurens Trip 06-46153129
Eslie van Riezen  06-50874001

Spelen op het Beachveld en “De Beach-app”

Kun jij niet wachten tot 21 juli en wil je tijdens deze zomer vaker met de voeten in het zand?!
Naast dit toernooi kan er tussentijds gespeeld worden op het beachveld. Wil je oefenen, trainen of gewoon een gezellige potje spelen, dan is dat uiteraard mogelijk! Hiervoor is een speciale appgroep, de Beach-app,  aangemaakt waarin je kunt afspreken om met andere mensen te gaan spelen. Aanmelden kan door hieronder je naam en je telefoonnummer in te vullen.

Lidmaatschap

De eerste paar keer zijn gratis om te zien of het iets voor je is, op termijn zal een lidmaatschap € 15,- per jaar kosten. Tennisleden kunnen gratis gebruik maken van het beachveld.

 

Fout: Contact formulier niet gevonden.