Hallo Gieterveners,

Op woensdag 11 februari, werd ik tijdens de sportverkiezing van Drenthe verkozen tot sportman van onze provincie. Ik wil via Gieterveen.com iedereen bedanken die een stem op mij hebben uitgebracht. Het is voor mij niet alleen een eer om tot sportman van Drenthe te worden uitgeroepen maar ook om op deze wijze Gieterveen op een positieve manier in het nieuws te brengen.
Het nieuwe wielerseizoen is reeds weer begonnen. Binnenkort ga ik naar Portugal voor een meerdaagse wedstrijd. Willen de lezers van Gieterveen.com meer weten van de wedstrijden waar ik en mijn ploeg rijden, kijk dan op teamroompot.nl. Verder zal ik jullie via Gieterveen.com regelmatig op de hoogte houden van mijn verrichtingen. Nogmaals hartelijk dank voor jullie belangstelling en stemkeuze.

Groetjes Berden
327131_14035_Borstkaarten-fotos-lr-1

Geef een reactie