Bestuur tennisclub overleeft ALV en…

752

Tennisclub Gieterveen heeft de jaarlijkse ledenvergadering gehouden, waarbij vooraf ook de kascontrole door de kascommissie heeft plaatsgevonden. Tijdens de kascontrole en de algemene ledenvergadering zijn geen ongeregeldheden boven water gekomen. Het huidige bestuur van TC Gieterveen mag daarom nog een jaar de scepter zwaaien.

En…

De banen hebben net weer hun grote voorjaarsonderhoud gehad, dus over 2 weken zijn ze weer goed bespeelbaar. Laat het weer een mooi tennisseizoen worden! Dit zal in ieder geval niet liggen aan het programma van het komende jaar.

Dit jaar staan weer leuke activiteiten op het programma, zoals het kinderkamp, meerdere toernooien voor jong en oud en uiteraard een aantal Beachvolleybal wedstrijden op het Beachveld dat de vereniging sinds een aantal jaren rijk is. Ook dit jaar zullen de tennisleraren Michael en Klaas de tennisleden weer onderwijzen en trainen op diverse niveaus van beginner tot gevorderden. Mocht je lid willen worden of willen deelnemen aan de lessen, laat het dan even weten via tcgieterveen@gmail.com. Mocht je nog twijfelen, dan kun je 3 gratis proeflessen nemen om te kijken of het iets voor je is.