Bijeenkomst “college bie ’t pad” in Gieterveen

685
Op dinsdag 18 April ontving Dorpsbelangen Gieterveen het college van de gemeente Aa en Hunze in Gieterveen voor een bijeenkomst met dorpsgenoten. Men ging gezamenlijk lunchen bij het onlangs geopende Kookecht van de familie Spin, ook nam het college een grote thema tafel mee waar dorpsgenoten en het college aan plaats namen om te praten over het dorp. Na de lunch was er een presentatie over het bedrijf Parkingware dat na 12 jaar van kentekenherkenningssystemen naar oplaadsystemen voor elektrische auto’s verandert. Voordat werd afgesloten in het dorpshuis “Ous Hoes” met een drankje is men met het college nog langs de prachtige molen geweest die speciaal voor hen nog aan het draaien werd gemaakt.

Via deze weg willen wij Lilian bedanken voor de fantastische service en wensen haar veel succes met haar Kookecht

Onderwerpen die aanbod kwamen waren zorg, woningbouw, openbaar vervoer,  wateroverlast, wind- en zonne-energie, glasvezel en de verkeersveiligheid.
v.l.n.r. Gerard Spin, Harm Jan Vos, Gerard Koops, Bart De Wit, Marleen Tent , Frederik Dillingh, Jan Hoekema (Waarnemend burgemeester), Co Lammert, Be Blaauw, Anneke Bakker, Harry Dijkstra, Henk Heijerman, Youri Pruim, Lilian Spin, Roel Klein, Freek Van Der Veen.