Bloemen en meer

431

Nu heb ik geen verstand van bloemen. Ze hebben mooie kleuren en fleuren me geweldig op en daar houd het mee op. Ik kan nu eenmaal niet alles weten, vogels en insecten en daar houd het mee op. Het is de bedoeling om in Gieterveen e.o. te fotograferen. Maar oeps ! De vlinder komt hier niet voor. Ik hoop op een uitzondering.

Hieronder de kleine vuurvlinder.

Hieronder koevinkje

Hij wilde gaan verstoppen voor mij, maar hij kreeg die kans niet, sabelsprinkhaan

Hieronder de vlinderstruik. Nu wachten op de kolibrievlinder.

De meeste bloemen staan in onze tuin.

De witte bloem van bloesem.

De koninginnenpage. In totaal heb ik er drie gezien in Z-Limburg. Ze leven in wat hoger gebieden en ik weet niet of ze nog onder ‘ zeldzaam’  vallen. Wat zijn ze prachtig !! In het wild gefotografeerd, niet in een vlinderpark.