Een begrip in Gieterveen en omstreken! Het “Bonnyteam Schuurfeest”! Ook dit jaar organiseert de vriendengroep Bonnyteam een (Schuur)feest.

In vergelijking tot voorgaande jaren veranderd er het één en ander. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt! In een vogelvlucht de veranderingen met daarna de visie:

  • Niet 1 maar 2 dagen feest!
  • Geen schuur maar feesttent!
  • Geen melkbus aan de deur maar entree!
  • (Geen gratis bier maar) betaalde consumpties!
  • Andere locatie!

 

Niet 1 maar 2 dagen feest!
Dit jaar vind het Bonnyteam (Schuur)feest plaats op 19 en 20 juni.

Vrijdag 19 juni, Bonnyteam Impuls Teenage Party:
Op deze dag organiseert het Bonnyteam in samenwerking met Stichting Impuls (voorheen Stichting Welzijn) AA en Hunze het “Bonnyteam Impuls Teenage Party”.
De Teenage Party is bedoeld voor kinderen vanaf het voortgezet onderwijs tot 18 jaar! Dit is dan ook een NIX18 avond. Geen alcohol, niet roken!

Voor deze avond hebben de beide partijen niemand minder dan DJ Matsoe Matsoe weten te strikken! DJ Matsoe Matsoe bekend van “Oh Oh Gerso” komt op deze avond speciaal naar Gieterveen voor de Teenage Party. Ook is DJ Erik Sherman van de partij! Erik Sherman is de vaste DJ van Stapotheek Fox in stadskanaal, ook tijdens de Teenage Party’s! Verder wordt dit tweetal aangevuld met een lokale held uit Gasselte.

Matsoe-Matsoe Gieterveen

Zit jij op het voortgezet onderwijs? Ben je niet ouder dan 18 jaar? Zet dan vrijdag 19 juni in de agenda om af te reizen naar Gieterveen om DJ Matsoe Matsoe en de overige DJ’s te bewonderen.

Begintijd: 20:00uur
Eindtijd: 0:00uur

 

Zaterdag 20 juni, Bonnyteam Schuurfeest:
Op deze dag vind het oude vertrouwde Bonnyteam Schuurfeest plaats! Afgelopen jaar heeft het Bonnyteam “Q-Music” weten te boeken. Om dit jaar ook weer voor muziek-spektakel te zorgen is er gekozen voor een “Live Band”, deze band wordt ondersteunt door DJ Sebas (de vaste huis-DJ). Welke band er geboekt is houden ze nog even geheim maar wat ze wel kunnen melden is: “Entertainment ten Top”!

Toegang op de zaterdag is vanaf 18 jaar! Jeugd onder de 18 is van harte welkom op de “Teenage Party”. Legitimatie is verplicht, drugs en wapens verboden!

Thema:
Zoals elk jaar weet het “Bonnyteam” met een te gek thema te komen. Dit jaar heeft de vriendengroep een thema gekozen: “Rock the Circus”. Trek je clownspak uit de kast, doe je feestneus op, tem de leeuwen! Niets is te gek! (Echte dieren niet toegestaan!). Alles staat deze avond in het teken van “Rock the Circus”.

Geen schuur maar feesttent:
Helaas geen schuur meer voor het Bonnyteam. Dit jaar, het 9e jaar moeten we uitwijken naar een feesttent. Wees niet getreurd, het enige verschil is. Geen schuur maar een tent! Dezelfde mensen, dezelfde sfeer en dezelfde gekkigheid.

Geen melkbus maar entree:
Door de aanhoudende groei, verandering van locatie en in het verleden behaalde resultaten is de vriendengroep helaas genoodzaakt om van de oude traditie af te stappen. De kosten zijn te hoog, de inkomsten te laag. In de afgelopen 9 jaar is er nog nooit, maar dan ook nooit winst gemaakt ondanks de toenemende bezoekersaantallen. Nu is het Bonnyteam, een non-profit vriendengroep, echter moeten de feestjes en de gemaakte kosten wel opwegen tegen de inkomsten. Het Bonnyteam vind het te gek om een feest te organiseren en gaat daarom dit jaar,op deze voet verder. De entree prijs en de consumptieprijs zo laag mogelijk gehouden zodat een ieder een dansje kan komen doen!!!!

Geen (gratis) bier maar betaalde consumpties:
Het klinkt erger dan dat het is! Gratis was het al nooit, een vrije gift in de bus was wenselijk. Echter zoals hierboven beschreven is het niet meer mogelijk om op de traditionele wijze een feest te organiseren. Als een van de laatste moet het Bonnyteam nu ook afstappen van dit principe. Zij betreuren dit ten zeerste. Wel wordt geprobeerd om de consumptieprijs zo laag mogelijk te houden!!!

Nieuwe locatie:
Met het uitwijken naar een tent in plaats van een schuur is het vriendengezelschap ook genoodzaakt om een andere locatie te kiezen. Drie locaties zijn aan bod gekomen. Wanneer de vergunning rond is maken ze de locatie bekend.

Geef een reactie