Clubkampioenschappen bij tcGieterveen

410

Deze week worden de clubkampioenschappen gehouden bij de tennisclub Gieterveen. Tijdens deze sportieve strijd kunnen leden van de vereniging zich meten aan elkaar met een uiteindelijke winnaar in één van de volgende categorieën; Dames enkel, dames en heren dubbel, gemengd dubbel en kampioenschappen voor de jeugd. Zaterdagmiddag worden de finales gespeeld welke afgesloten worden met een borrel, BBQ en vele andere festiviteiten. Het volledige schema staat hieronder weergegeven. Het schema kan aangepast worden als de weersomstandigheden te ongunstig zijn voor het tennisspel. Houd hiervoor onze facebookpagina in de gaten!

Maandag 10 juli 15:30 uur Jeugd 1
  19:30 uur Dames dubbel
Dinsdag 11 juli 19:30 uur Heren dubbel
Woensdag  12 juli 19:30 uur Dames enkel
Vrijdag 14 juli 15:45 uur Jeugd 2
  19:30 uur Gemengd dubbel
Zaterdag 15 juli Vanaf 13:00 uur Finales

 Publiek, zowel leden als niet leden,  zijn uiteraard welkom om de strijd om het kampioenschap te kunnen aanschouwen op ons gezellige terras.

Beachveld

Vrijwilligers hebben de afgelopen week hard gewerkt aan het spiksplinternieuwe beachveld van de tc Gieterveen en deze is op een aantal kleine punten na zo goed als af. Er kan inmiddels gespeeld worden en dan gaan we deze week dan ook vollop doen! Tijdens de clubkampioenschappen is het veld dan ook al beschikbaar voor een potje beachvolleybal, beachtennis, badminton of beachvoetbal. Interesse in één van deze sporten, kom langs en hoor wat de mogelijkheden zijn!!!