De November-maand was een maand van proberen en verbeteren. Tijdens de vergadering van Gieterveen.com waren wij het er mee eens; we moeten doorgaan met de verjaardagskalender! We hebben wel een paar kleine verbeteringen doorgevoerd naar aanleiding van verbeterpunten die door jullie aangedragen zijn, onze hartelijke dank hiervoor. De inlever periode wordt verlengd tot de laatste dag van de maand, dus voor december kunt u foto’s inleveren tot een met 31 december 2019, 23:59:59 uur. Daarnaast zal ook het watermerk een kleine aanpassing krijgen zodat de foto’s beter te beoordelen zijn. Oké, dan nu weer over tot de orde van de dag; foto’s maken!

Uitslag vorige maand

Het was de foto van Youri Pruim met daarop vergeelde bladeren, een laag staande zon en onze molen die de meeste stemmen kreeg. Deze foto komt terug op onze verjaardagskalender in de maand November. Wij feliciteren hem met deze overwinning.

Inleveren

Elke maand kiezen we één foto, deze maand de foto van december, volgend jaar rond deze tijd hebben we 12 foto’s gekozen en kunt u de verjaardagskalender bestellen.
Personen van wie een foto in de verjaardagskalender verkozen is, krijgen uiteraard een kalender van ons.

Waar moet uw foto aan voldoen:
– De foto moet gemaakt zijn in Gieterveen of in de omgeving rond Gieterveen
– De hoogte – breedte verhouding van de foto bij voorkeur 4:3, maar dit is geen must

Gebruik het formulier hieronder om uw foto van december in te sturen!

    Uw naam

    Uw email

    Uw foto (max. 10MB. Is uw foto groter, stuur hem dan naar mark [@] gieterveen.com

    Waar is deze foto genomen? Wat zien we?