Voor nieuwe inwoners van ons dorp kan het soms lastig zijn om hun weg te vinden in Gieterveen. Bij wie en waar moet je precies zijn als je hier nog niemand kent? Ons dorp is rijk aan diverse verenigingen, stichtingen en andere organisaties die allemaal wel iets doen voor de dorpsgemeenschap. Ook zijn er diverse ondernemers in Gieterveen en omstreken die iets kunnen betekenen voor nieuwe inwoners van ons dorp. 

Gieterveen.com gaat daarom een speciale doos samenstellen met spullen, folders en andere dingen die leuk en nuttig zijn voor onze nieuwe dorpsgenoten. De gemeente Aa en Hunze heeft voor deze doos een leuke subsidie beschikbaar gesteld. We zullen de nieuwkomers namens het dorp persoonlijk welkom heten en dan deze welkomstbox overhandigen. Wij hebben wel al een aantal ideeën wat er in deze welkomstbox moet, zoals een folder met alle informatie over de verenigingen/stichtingen van Gieterveen en welkomstgeschenken, tegoed- of kortingsbonnen van lokale ondernemers. Uiteraard zal de dorpsvlag hierin ook niet ontbreken.

Heeft u nog leuke ideeën of items die in deze doos thuis horen, dan horen we dit graag. Dit kan via onderstaand formulier.

|Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Wat wilt u graag in de welkomstbox zien?

Geef een reactie