Zoals hier te lezen is wordt er momenteel een dorpsbelevingsonderzoek uitgevoerd in Gieterveen. De studenten die dit onderzoek gaan uitvoeren stellen zich even voor.

De projectgroep bestaande uit; bovenste rij van links naar rechts, Anna, Wyberen, Mischa, Marije. Op de onderste rij van links naar rechts Daan, Jesse en Tjalling.
De projectgroep bestaande uit;
bovenste rij van links naar rechts, Anna, Wyberen, Mischa, Marije. Op de onderste rij van links naar rechts Daan, Jesse en Tjalling.

Beste inwoners van Gieterveen,

Wij zijn eerstejaars studenten Toegepaste Aardrijkskunde aan hogeschool van Hall Larenstein in Leeuwarden.

Voor school en in samenwerking met de BOKD doen wij een dorpsbelevingsonderzoek in Gieterveen. Met dit onderzoek willen we graag in

kaart brengen wat er speelt in het dorp. Dit doen we door een enquête te verspreiden in Gieterveen. Wij hebben al een rondleiding gehad in het dorp en ook hebben wij al gesproken met enkele bewoners. Onze eerste indruk van Gieterveen is dat het een zeer leuk en gezellig dorp is! En dat maakt het ook leuk om hier een belevingsonderzoek te gaan doen. We voelen ons in ieder geval welkom en krijgen ondertussen ook al een blik om ons toekomstige werkveld.

De enquêtes worden uitgedeeld op maandag 7 december en deze halen we ook weer op, dit doen we op donderdag 10 december. Waarschijnlijk ziet u ons dus binnenkort wel verschijnen. Ook hopen wij natuurlijk dat u op donderdagavond 28 januari naar onze presentatie komt in het dorpshuis. Hier zullen wij de resultaten van het dorpsonderzoek presenteren.

Wij hebben er zin in, hopelijk u ook!

Hartelijke groeten van Anna, Daan, Jesse, Marije, Mischa, Tjalling en Wyberen.

 

Geef een reactie