Eerste oud & nieuw viering Gieterveen groot succes

1248

31-12-2023 Gieterveen
Het oude jaar werd op magistrale wijze uitgeluid tijdens een spectaculair oudjaarsfeest. Het ijsbaanhokje, normaal gesproken een bescheiden plek voor schaatsliefhebbers, transformeerde zich tot het kloppende hart van de festiviteiten.

De kindermiddag bracht een golf van vrolijkheid met zich mee. De kleintjes vermaakten zich uitstekend met traditionele activiteiten als spijkerslaan, waar concentratie en behendigheid werden getest. Het carbid schieten bracht een knallend spektakel, waar giechelende kinderen de luchtige echo van de knallen vol bewondering achtervolgden. Het schminken transformeerde gezichtjes in ware kunstwerken, waardoor het ijsbaanhokje een kleurrijk schouwspel werd.

Terwijl de zon langzaam achter de horizon verdween, maakte de kindervreugde plaats voor een feestelijk samenzijn voor jong en oud. Het ijsbaanhokje werd gehuld in feestelijke versieringen en de geur van oliebollen en glühwein vulde de lucht. DJ Sebas, en lokale karaoke zanghelden zorgden voor een opzwepende sfeer, en de dansvloer was gevuld met goede geöliede bezoekers die hun beste moves lieten zien.

Klokslag twaalf uur werden de champagneflessen ontkurkt en vulde het knallende vuurwerk de donkere hemel met kleurrijke lichtexplosies. Onder luid gejuich en applaus werd het nieuwe jaar feestelijk ingeluid.

Namens de organisatie van dit evenement werd het dorp Gieterveen bedankt voor de geweldige opkomst en de positieve energie. Voor nu de beste wensen en vooral een gezond 2024!