IMG-20150104-WA0001Via deze weg willen wij namens de organisatie iedereen een gelukkig nieuw jaar wensen en bedanken voor de gezelligheid gisteren.

Voor het eerst hebben wij met oudjaarsdag een feest georganiseerd voor het dorp en dit was een groot succes!!
Vele mensen hebben ons weten te vinden op oudjaarsdag wat zorgde voor een gezellig feestje, onder het genot van een drankje en muziekje kon er worden gekeken naar het carbidschieten. Tevens werden over de dag heen twee verschillende activiteiten georganiseerd, de eerste activiteit was schieten met een bal en carbidbus op een doel waardoor er punten gescoord konden worden. Wanneer je de bal in het doel wist te schieten leverde dit een punt op, als er een band geraakt werd 3 punten en de pop boven op het doel 5 punten. Voor deze activiteit waren er twee winnaars, Youri Pruim en Paul Notenboom, de winnaars konden hierna genieten van hun welverdiende prijs.

De volgende activiteit bleek een echte publiekstrekker zo werd er met ruim 60 man spijker geslagen. Om eerst het kaf van het koren te scheiden werden er voorrondes gespeeld tussen 6 mensen, de winnaar van elke ronde mocht meedoen aan de finaleronde. De spannende finale werd uiteindelijk gewonnen door Jordi Bakker. Ook was er een speciale damesronde deze werd gewonnen door Jose Ketelaar.

Na deze activiteiten werd er nog gezellig door gefeest tot het einde van de avond. Al met al was het oudjaarsdag een groot succes geworden! En gezien het een dusdanig groot succes was, zijn wij van plan hier de volgende jaarwisseling een vervolg aan te geven. Ook dan hopen wij jullie allen weer te kunnen verwelkomen!

Allen bedankt en tot de volgende jaarwisseling!!