Gezocht: Vers bloed voor Gieterveen.com

618
Het logo van Gieterveen.com

Het is deze maand exact 20 jaar geleden dat er een begin werd gemaakt met een dorpswebsite voor Gieterveen. Deze periode kende grote successen, maar ook momenten met weinig tot geen nieuwe content. Regelmatig nieuwe content is enorm belangrijk voor een actieve dorpswebsite. Zo’n vijf jaar geleden werd daarom vereniging Gieterveen.com opgericht met 5 enthousiaste bestuurs/redactieleden met als doel de website nieuw leven in te blazen.
De website kreeg een facelift, er verschenen inmiddels niet meer weg te denken items zoals de dorpsagenda, vragenestafette, de vraag van de week en de kerstboom op ons Brinkje midden in het dorp. Eveneens zorgden deze mensen voor vele artikelen met nieuws en reportages uit het dorp. Gelukkig kwam er ook hulp van diverse inwoners van het dorp en ook zij verzorgden tientallen artikelen, columns, foto’s, reportages of zomaar een mooi gedicht.
Zoals je waarschijnlijk wel gemerkt hebben, neemt de frequentie van nieuwe content de laatste tijd af. De redactie weet domweg gewoon niet meer waar ze over moeten schrijven. Daar komt bij dat penningsmeester Joran Haandrikman vorige week heeft aan gegeven te gaan stoppen bij Gieterveen.com.

Update (16/07/2022)
Het Brinkje in de dorp is bebouwd, Arjan verzint vragen voor de vragenestafette en de vraag van de week komt per 1 augustus weer terug.
We zijn bijna failliet.
Joran is terug, bij alle data circa 5 jaar optellen.

Daarom de vraag: Wie wil ons team achter Gieterveen.com versterken? We zijn opzoek naar mensen die plaats willen nemen in de redactie, die leuke content willen aandragen in de vorm van artikelen, reportages, foto’s of ander digitaal vermaak. Heb je ideeën of interesses laat het ons dan weten via mailbox@gieterveen.com of via 0641156576 (Jan).  We zullen ook een avond organiseren met alle geïnteresseerden om te kijken hoe we samen de website leuk en actief kunnen houden.