Gieterveen bereidt zich voor op groots afscheid van pakketbezorger Harm

3051

In het vredige Gieterveen, waar de dagen traag voortkabbelen en iedereen elkaar kent, heeft Harm van de PPT zijn stempel gedrukt als de meest geliefde pakketbezorger aller tijden. Harm, wiens vriendelijkheid en vermogen om elke bewoner bij naam te kennen legendes hebben geïnspireerd, staat op het punt om een nieuwe wijk te bedienen.

Vrijdag aanstaande is zijn laatste dag in Gieterveen, en dorpsbewoners zijn vastbesloten om hem niet in stilte te laten vertrekken. Ze hebben grootse plannen om hem uit te zwaaien en hem een welverdiend afscheidscadeau te geven.

Harm is meer dan alleen een pakketbezorger; hij is een vriend voor velen in Gieterveen. Of je nu een oude inwoner bent die de buurt al decennia bewoont of een nieuwkomer die net zijn intrek heeft genomen, Harm verwelkomt iedereen met dezelfde stralende glimlach en een begroeting bij naam. Hij heeft niet alleen pakketten bezorgd, maar ook de harten van de mensen veroverd.

Op vrijdag om 12:00 uur wordt iedereen in Gieterveen uitgenodigd om samen te komen in de speeltuin aan het Vonderpad. Hier willen we Harm uitzwaaien en hem bedanken voor zijn onvermoeibare inzet. Dit is onze kans om onze dankbaarheid te tonen voor al die keren dat Harm ons pakketten bracht (of in de container verstopte) en ons hart verwarmde met zijn vriendelijkheid.

En Harm, als je dit artikel leest (en we hopen dat je dat doet), onthoud dan dat je niet onopgemerkt kunt vertrekken! Ook jij wordt vrijdag om 12:00 uur in de speeltuin verwacht. We beloven je een afscheid dat even uniek en levendig zal zijn als jijzelf!