Gieterveen lijkt klaar voor kraker tegen HOC

290

Gieterveen blijft ook na de wedstrijd tegen de plaatselijken van Zandpol koploper van 5F. Met een degelijke overwinning werd de ongeslagen reeks voortgezet. Ondanks dat de blauwhemden uit Zandpol de laatste plaats bezetten, bleek vanaf het beginsignaal dat Gieterveen op halve kracht niet zou gaan winnen. Zandpol zakte erg ver in waardoor de ruimtes erg klein werden. Met veel inzet en fysieke kracht konden ze Gieterveen het voetballen lang erg moeilijk maken. uiteindelijk bleken de groenhemden toch te sterk: 0-4.

Dubbele voorsprong
Toch ontstonden er kansen, maar schoten van Weerts en Drent waren niet overtuigend genoeg om de score te openen. Na ongeveer 25 minuten werd de score toch geopend. Na een mooie aanval over meerdere schijven werd Jordi Bakker alleen voor de keeper gezet door Caspers. Oog in oog met de keeper verzaakte Bakker niet en scoorde beheerst: 0-1. Vijf minuten later werd de score verdubbeld, wederom door Bakker. Deze keer kon Bakker in een leeg doel inschieten na goed breed leggen van Weerts. Gieterveen verzuimde hierna door te drukken. Er ontstonden genoeg kansen, maar het vizier stond niet op scherp. Kupers miste vrij voor de keeper en Van der Veen schoot in kansrijke positie hoog over.