Gigantisch Gieterveen

806

Gigantisch Gieterveen bestaat 5 jaar en dat vieren we!

Dit jaar mogen wij ons 5-jarig jubileum gaan vieren en dat doen we graag met jullie allemaal op 15 en 16 november! De eerste vier jaren waren een groot succes en hebben wij vele mensen van jong en oud uit allerlei dorpen mogen verwelkomen. Bij ons feest wordt elk jaar een thema gehanteerd, hierbij is het erg leuk de creativiteit terug te zien van al onze feestgangers! Dit jaar hebben wij daarom ook wederom voor een thema gekozen, namelijk “Proud 2 Be Fout”! Dit jaar pakken wij uit met onze geweldige artiest 2 Brother on the 4th floor, ook coverband Lead zal voor swingende hits zorgen en Dj Jeroen Gras draait ons feestje compleet!

Voor het eerst kan je online kaarten bestellen via onze site: www.gigantischgieterveen.nl/tickets

Na een daverend succes van vorig jaar is de pubquiz terug op vrijdag 15 november! De eerste editie mochten we maar liefst 30 teams verwelkomen!! Gezien we vorig jaar volledig vol waren geboekt raden we jullie aan je zo snel mogelijk op te geven voor de pubquiz dit jaar. Wil jij hier bij zijn en de hersens laten kraken op de vrijdag, om vervolgens zaterdag relaxed een feestje te kunnen vieren? Geef je dan op via onze website www.gigantischgieterveen.nl/pubquiz2019/

Een succesvol feest organiseren kunnen wij uiteraard niet alleen. Daarom zijn wij onze feestgangers en sponsoren ook erg dankbaar voor alle steun! We hopen jullie dit jaar dan ook allen in groten getale weer te mogen verwelkomen.

Tot Gigantisch Gieterveen!

 

Datum: 16-11-2019
Start: 21:00