GIETERVEEN – VV Gieterveen heeft dit weekend een mooi weekend beleefd! Vrijwel alle teams hebben met mooie uitslagen de 3 punten gepakt tegen hun directe tegenstander. 

De knaller van het weekend komt op naam van de Vrouwen 1 die thuis hun ongeslagen status behielden met een 11-0 overwinning op Asser Boys VR2!

Ook de eerste selectie bracht weer eens het maximaal aantal punten mee naar de thuishaven door met 1-5 te winnen van Buinen. Doelpunten waren van Jerremy Weerts (3x), Jorg Post en Ben Bitter.

De tweede selectie won in een goede wedstrijd met 1-6 van Wildervank 4. Twee spelers wisten een hattrick te scoren. Laurens Trip en Lars Koops wisten beiden de Wildervanker doelman 3 maal te verslaan. Opvallend is de prestatie van Casper Mentink. Hij bereidde alle doelpunten van Lars Koops voor.

Ook de jeugd presteerde goed dit weekend. Zo deden de E’s goede zaken voor de koppositie door met 1-5 te winnen van SJO WVC E1. Ze staan nu ongeslagen op een 3e plaats.

Daarnaast wonnen de combinatieteams C1 en B1 ook met respectievelijk 4-1 van Wijster C1 en met 5-0 van Achilles 1894 B5.

Smetje op dit topweekend waren de nederlagen van de A’s tegen medekoploper Heiligerlee(0-4) en de D’s tegen Rapiditas(17-0).