Gietervener van de maand, februari 2013

Het heeft deze maand eventjes geduurd, maar hier is hij dan uiteindelijk: de GvM van februari. GvM wordt je natuurlijk niet zomaar! Je moet over bepaalde kwaliteiten beschikken, ons dorp positief op de kaart zetten of een geweldige prestatie neerzetten. Laat de kandidaat voor de maand februari nou aan al deze kenmerken voldoen. Daarom roepen wij uit tot Gietervener van de maand februari:

Nina Hof

nina hofHallo Nina, we hadden een oproep op Facebook geplaatst wie de Gietervener van de maand februari moest worden. De inwoners kozen massaal voor jou, hoe vindt je dat?

Leuk natuurlijk, ik ben er erg trots op!

Je bent natuurlijk niet voor niks gekozen tot Gietervener van de maand. Bij het RTL-programma “the Voice Kids” stond je te schitteren op het podium.  Hoe is dit avontuur begonnen?

In april mocht ik auditie komen doen.  Ik moest 2 maanden wachten op het verlossende antwoord of ik wel, of niet door was. Naar lang wachten kreeg ik het goede nieuws, dat ik door naar was naar de blind audities. Hierdoor was ik natuurlijk super blij.

Uiteindelijk mag je dan werkelijk auditie doen voor de omgedraaide stoelen, was je erg nerveus toen je het podium op stapte?

Ja, ik was heel erg zenuwachtig

Toen de inwoners hoorde dat jij mee deed aan “the Voice Kids” zat iedereen met spanning voor de televisie te wachten. Er werd door RTL besloten maar een klein stukje van jou auditie uit te zenden. Vond je dit jammer?

Ik was daar erg verdrietig over. Wij hebben namelijk niet alles kunnen horen wat de jury heeft gezegd over mijn auditie. Hier waren wij erg nieuwsgierig naar. Maar door het besluit van RTL komen we dit helaas nooit te weten.

Je coach tijdens het programma was Angela Groothuizen. Hoe was het om met haar te werken? Was ze aardig en lief of toch wel een beetje streng?

Ze was vooral heel erg lief tegen iedereen. Ze gaf eerlijke meningen en ook was ze vaak bij de repetities aanwezig. Ik heb tijdens dit avontuur veel bewondering voor haar gekregen

Toen de audities werden uitgezonden wist jij natuurlijk al lang dat je door was naar “the Battles”. Dit mocht je tot de uitzending eigenlijk aan niemand vertellen. Vond je dat lastig?

Veel mensen vroegen steeds of ik door was of niet. Omdat ik hier niks over mocht zeggen moest ik telkens een smoes verzinnen. Eigenlijk wou ik wel van de daken schreeuwen dat ik door was naar de volgende ronde, dus het was erg lastig hier niet over te mogen praten.

In de aanloop van de “the Battles” was er veel media-aandacht aandacht voor de kandidaten. Zowel op TV als op internet. Vond je dit juist leuk of irritant?

Ik vond het juist heel erg leuk!

Angela Groothuizen koos er voor om jou te laten strijden in “the Battles” met Jurre en Joël Toch 2 van de betere zangers. Wat dacht je toen? Dit is een zinloze missie of ik laat ze wel even een poepje ruiken?

Zeker zou ik ze een poepie laten ruiken, ik laat me maar zo niet uit het veld slaan.

Tijdens “The Battles” mocht je optreden voor een groot publiek in een grote arena? Zou je dit later vaker willen doen of vond je het maar eng?

Ik zou het echt wel vaker willen doen. Lijkt me echt super gaaf!!

Uiteindelijk zette je samen met de 2 jongens een geweldig optreden neer. Maar toen moest er iemand gekozen worden. Angela besloot om jou niet mee te nemen naar de finale. Baalde je hier erg van?

Nouja, ik baalde er natuurlijk wel van maar ik heb er ontzettend veel van geleerd en dat vind ik het belangrijkste.

Was je hierover ook Boos op Angela of kan je goed tegen je verlies?

Nee absoluut niet, ik kan wel goed tegen mijn verlies.

Nu het avontuur van “the Voice Kids” is afgelopen heb je een beetje bekendheid gekregen. Wil je vaker gaan optreden op feesten en partijen?


Ja, ik heb laatst al opgetreden in café de Driesprong tijdens het PCG weekend.  18 mei om 15:00 uur voorafgaand aan de run van Gieten mag ik ook een optreden verzorgen.

Zie je jezelf later ook zangeres als beroep worden of zie je het meer als een hobby?

Ik wil deze stijgende lijn graag doorzetten zodat ik later van zingen mijn beroep kan maken. Het optreden hier in het dorp vind ik vaak wat moeilijk. Ik sta liever voor vreemden te zingen, haha maar toch is het ook wel leuk hoor.

Als je door het zingen heel rijk en beroemd wordt, blijf je dan ook in Gieterveen wonen of zal je uiteindelijk toch ergens anders heen gaan?

Nee, ik zou in de loop van de tijd toch naar de Randstad toe gaan.

Dat is jammer, waar zou je dan gaan wonen?

Amsterdam of Hilversum lijkt me wel wat.

Nina, we wensen je heel veel succes met je zangcarrière en wanneer je later rijk en beroemd bent denk dan nog eens aan ons!

Dat doe ik zeker en ik zal het mooie dorpje Gieterveen vaak noemen als ik ooit bekend wordt hahaha.

Dat is fijn om te horen, hartelijk bedankt dat je dit met ons wou delen.

Graag gedaan!

 

Voor de maand Maart zijn wij opnieuw opzoek naar een GvM. Heb jij een suggestie, laat het ons dan weten via het contactformulier. Natuurlijk willen wij hiervoor wel een toelichting waarom jij deze persoon als GvM wilt zien.

One thought on “GvM februari 2013

  1. Super Nina, Heel terecht ben jij Gieterveenster van de maand geworden.

Geef een antwoord