Het nieuwe tennisseizoen gaat van start!

455

De afgelopen weken zijn de tennisbanen weer mosvrij gemaakt, het onkruid verwijderd en meerdere malen gerold en geveegd. Mede dankzij onze vrijwilligers liggen de banen er weer perfect bij.
Volgende week beginnen we met tennislessen voor jong en oud. De jeugdlessen zijn verplaatst van maandag naar dinsdag, zodat ze gecombineerd kunnen worden met de voetbaltrainingen op maandag.
Aankomende dinsdagmiddag organiseren Mirle en Marit een gratis proefles voor kinderen van de basisschool om te zien of ze interesse hebben om te gaan tennissen. Na de proefles starten de officiële lessen van het seizoen, gegeven door onze nieuwe tennisleraar Bastiaan.
Als je geïnteresseerd bent, kun je 3 keer gratis deelnemen aan de lessen om te kijken of het iets voor je is en of je dit seizoen door wilt gaan met de lessen. Dit geldt zowel voor de jeugdlessen als de lessen voor volwassenen. De jeugdlessen beginnen om 17:00 uur en de lessen voor volwassenen starten om 19:00 uur.
Wil je je aanmelden voor de proeflessen of wil je meer informatie over lidmaatschappen, lessen en andere vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact op met tcgieterveen@gmail.com.