GIETERVEEN – Naar aanleiding van een goed proefseizoen twee zomers geleden heeft Jan Warmink besloten het natuurzwembad, gelegen naast zijn woning aan de Bonnerveen in Gieterveen, te exploiteren. Hiervoor was het noodzakelijk dat hij de 2-jarige cursus “Badmeester, zwemmen of verzuipen”, van de KNZB met succes zal afronden. Het examen van deze cursus heeft hij op vrijdag 1 april met goed succes afgelegd. Niets staat hem nu in de weg om, met mooi weer, het zwembad te openen. 

Warmink: “Het water is nu nog wat koud, maar met een paar dagen flinke zonneschijn is iedereen van harte welkom.” Warmink zal een schappelijke toegangsprijs van €1,50 per persoon (€1,- tot 12 jaar) hanteren tijdens zijn eerste seizoen als zwembadkoning. Naast toezicht op de aanwezige gasten zal hij zich ook bezig gaan houden met het bereiden van patat en serveren van frisdrank en ijs.

Naar verluid heeft Warmink reeds een fel gele zwembroek aangeschaft, zodra de 2 meter hoge badmeesterstoel afgeleverd is en het weer het toelaat zal het zwemparadijs geopend zijn.

Een lijst met aanwezige vissen in het water is hier te raadplegen.

Geef een reactie