Kriebelbeestjes en meer

599

Geniet u ook zo van buiten zijn? Sinds de meanderen van de beek zit het vol met leven. Op 14 mei was ik al om 07.30h op pad gegaan en ik zag voor het eerst een kneu. Ik wordt hier zo blij van, u ook? Als u goed luistert langs de beek, hoort u veel grasmussen zingen en de zwartkop kan er ook wat van. Geniet ervan.

Eindelijk een wolfspin , in ieder geval daar familie van. Dit schijnt moeilijk te achterhalen, omdat er meerdere soorten zijn. Ik had 1 in de gaten en op de pc zag ik er nog 1 ! Waarschijnlijk meneer en mevrouw Wolfspin. Er zijn er nu heel veel, maar weest gerust, zodra ze iets horen, rennen ze onder het blad.

Ze zijn er weer ! Niet echt een kriebelbeestje, maar zeer mooi !

 

Een super mooie vlinder in het voorjaar. Straks krijgen ze een andere kleur, wat hun weer zo uniek maakt.

 

Wat zijn ze mooi !

 

Landkaartje in zomerkleur.

 

Hebt u ze al zien vliegen? Al een paar jaar had ik ze hier niet meer gezien, maar nu weer volop. Laat u voor hen de pinksterbloem staan? Daar leggen ze eitjes op.

 

Zoe hoe mooi de vleugels zijn.