GIETERVEEN – In navolging van wereldsteden als New York, Brussel en Lissabon wordt het centrum van Gieterveen in de laatste donkere, gure en koude dagen van het jaar opgelicht door een metershoge kerstboom. Traditiegetrouw heeft Gieterveen.com, voor het tweede jaar achter elkaar, een kerstboom geplaatst aan de Broek.

De boom, aangeboden door Albert Trip, prijkt meters boven het maaiveld uit en is ruimschoots verlicht met zo’n 100 lampen. Bij duisternis zal dit uiteraard een mooi schouwspel zijn. Om de boom nog mooier te maken hebben de leerlingen van SWS Oostermoer versiering gemaakt. Dit alles bij elkaar zorgt voor een prachtige mooi kerstboom voor het gehele dorp!

Hieronder staan een aantal foto’s van het optuigen van de boom en het eindresultaat.

[fbalbum url=”https://www.facebook.com/media/set/?set=a.857228174327950.1073741826.477926642258107&type=3″]

Via deze weg wil Gieterveen.com een aantal mensen bedanken die de kerstboom mede mogelijk maken. Albert Trip voor de kerstboom. Jacob Haandrikman voor het transport en hulp bij het plaatsen van de boom. Chris Oeben voor de elektrische energie en Freek van der Veen voor het lenen van de prikkabel. Daarnaast gaat onze grote dank uit naar de docenten en leerlingen van SWS Oostermoer voor het maken van de versieringen.

 

Geef een reactie