Motor Toertocht AVG

960

Het komkommerseizoen is aan en veel dorpsbewoners liggen aan de Costa Brava of de Côte d’Azur te genieten van een welverdiende vakantie. Dit houdt de Activiteiten Vereniging Gieterveen echter niet tegen een gloednieuwe activiteit voor 2017 te lanceren, een heuse motortoertocht!

De naam van de activiteit omvat eigenlijk de inhoud, een motortocht, die we speciaal voor jullie gaan uitzetten. Langs mooie plekken, bossen, heides. Natuurlijk met een tussenstop, een hapje en een drankje.

We starten tussen 10:00 uur en 11:00 uur bij Café de Driesprong te Gieterveen. Hoe laat je start en met wie je rijdt kun je helemaal zelf bepalen. Je kunt dus zelfstandig, met jouw eigen motorvrienden of met anderen de tocht maken. Aanmelden kan individueel of als groep. Meldt hierbij wel even wie er allemaal deel uitmaken van je groep zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Tevens ben jij vanaf dat moment ons aanspreekpunt en contactpersoon.

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 per persoon en kan bij de start worden voldaan. Je krijgt hier voor  een kop koffie/ thee bij het startpunt, de route (op papier of digitaal), een consumptiebon voor een kop koffie/thee en iets te eten tijdens het rustpunt en een consumptiemunt voor een drankje bij het eindpunt: Café de Driesprong te Gieterveen.

De route is bij aanvang van de tocht op papier te verkrijgen. Maak je gebruik van navigatie en ontvang je daarom liever de route digitaal (.gpx)? Vul dit dan in op onderstaand contactformulier. We zullen er dan voor zorgen dat jij de route uiterlijk 2 dagen voor de tocht in je mailbox ontvangt.

Elke deelnemer rijdt mee op eigen risico en dient ten minste WA verzekerd te zijn en in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Mocht u vragen hebben dan kunt u de organisatie bereiken via mailbox@gieterveen.com

Wanneer: Zondag 24 september
(bij slecht is er de mogelijkheid uit te wijken naar zondag 1 oktober)
Tijdstip: start tussen 10:00 en 11:00 uur
Tijdsduur (korte route): 2 à 2,5 uur (+/- 100 km)
Tijdsduur (lange route): 3 à 3,5 uur (+/- 150 km)
Start- en eindpunt: Café De Driesprong
Broek 1
9511 PR Gieterveen
 Kosten: € 10,00 p.p.

    lange route (3 à 3,5 uur)korte route (2 à 2,5 uur)

    ik ontvang de route graag digitaal (.gpx) per e-mail