Beste sportvrienden,

In verband met wat kleine computerproblemen iets later dan gepland, maar toch nog net voor het weekend een nieuwe nieuwsbrief.

Kaboutervoetbal

De weekenden worden steeds beter. Ditmaal was het niet alleen zondag, maar ook zaterdag heerlijk weer en dat kwam goed uit omdat er weer kaboutervoetbal gespeeld werd in Gieterveen. De jeugdige voetballiefhebbers konden hierbij kennismaken met het voetbalspel, terwijl de f pupillen op het andere veld een spannende wedstrijd in 4-4 afsloten, na een 4-2 achterstand te hebben goedgemaakt.

kaboutervoetbal

Pupil van de week

Wederom een thuiswedstrijd, en dus ook weer een pupil van de week. Deze week was het Mika de Wit die de aftrap mocht verzorgen. De 8-jarige Mika speelt al weer een tijdje in de f pupillen en werd met zijn team in december nog kampioen. Mika moest er even over nadenken met wie hij op de foto wilde, maar na enig rondkijken werd uiteindelijk Hans Mulder uitgekozen. Hans was zichtbaar wel tevreden met deze uitverkiezing, aangezien het de eerste keer was dat hij met de pupil van de week op de foto mocht, terwijl hij wel met enige jaloezie had toegezien dat zijn jongere broertje een aantal weken geleden op de foto ging met pupil Jarno. Het resultaat zien we. Hierna deed Mika enthousiast mee met de warming up waarbij hij de heren van het eerste elftal moeiteloos wist bij de houden. Uiteindelijk volgde de aftrap, waarbij Mika het veld over snelde, en zonder aarzelen de keeper van VIOS voor de eerste maal deze middag de bal uit het net liet vissen.

pupil2

Uitslagen:

Donderdag 07 april

[table “” not found /]

Zaterdag 9 april:

[table “” not found /]

Zondag 10 april:

[table “” not found /]

Programma:

 Zaterdag 16 april:

[table “” not found /]
[table “” not found /]

Allemaal alvast een prettig voetbalweekend gewenst!

Sjors Doeve

Geef een reactie