Beste sportvrienden,

Zaterdagochtend werd er weer naar hartenlust gevoetbald op de Hoogkaamp. De thuisbasis bleek een onneembare vesting, want alle drie bezoekende ploegen werden met een nederlaag naar huis gestuurd. De f pupillen scoorden er naar hartenlust op los, waardoor menig ouder aan de kant soms even stiekem trots in het rond keek: 7-1. Bij de d pupillen werd er wat meer gemopperd over het spel, maar inzet en strijd maakten een hoop goed en uiteindelijk werd een 3-2 winst uit het vuur gesleept. Ook de MC meiden lieten er weer geen gras over groeien en wisten de grootste score op het bord te zetten: 8-0. Het kampioenschap kan de meiden nu bijna niet meer ontgaan.

Eerste elftal

Afgelopen zondagmiddag wist Gieterveen 1 met 0-4 te winnen in Buinen. Dit was al weer de 15de overwinning dit seizoen, wat nu al 1 meer is dan het hele vorige seizoen, en tevens werd met deze overwinning het puntenaantal van de vorige jaargang geëvenaard. Maar toch is een hogere klassering dan vorig jaar (6de plek) geen zekerheid aangezien de verschillen uiterst gering zijn. Tussen de nummer 2 en 6 is het verschil slechts 2 verliespunten en de mannen van het eerste treffen in de laatste 4 wedstrijden nog 3 ploegen uit die top 6. Komend weekend speelt de volledige top 6 ook nog eens tegen elkaar, dus mogelijk dat dan duidelijk zal worden of de mannen van Gieterveen 1 voor het eerst deze eeuw in de top drie kunnen eindigen in de competitie.

Een verslag van de wedstrijd valt hier te lezen.

Uitslagen:

Zaterdag 16 april:

[table “” not found /]

Zondag 17 april:

[table “” not found /]

Programma:

Vrijdagavond gaan de vrouwen weer de wei in, in Nieuwe Pekela. En zoals gemeld een belangrijk weekend voor het eerste elftal met 3 toppers in de competitie. Tevens is er een kans dat de MC meiden bij een overwinning dit weekend al kampioen worden (afhankelijk van de andere uitslag).

Vrijdag 22 april:

[table “” not found /]

Zaterdag 23 april:

[table “” not found /]

Zondag 24 april:

[table “” not found /]

Allemaal alvast een prettig voetbalweekend gewenst!
Sjors Doeve

Geef een reactie