Beste sportvrienden,

Afgelopen weekend geen voetbal op zondag, maar des te meer op vrijdagavond en zaterdag.

Vrouwen kampioen

Gezien de enorme voorsprong waarmee de laatste avond ingegaan werd, stond voor aanvang van de wedstrijden vrijdagavond wel al min of meer vast dat de vrouwen kampioen zouden worden, maar toch wisten de vrouwen het kampioenschap glans te geven door op de slotavond twee overwinningen en een gelijkspel bij te schrijven. Al met al hebben heel wat vrouwen meegedaan op de verschillende speelavonden, en hierbij een felicitatie voor allemaal:

Vrouwen1

Eerste elftal klaar voor nacompetitie

Het eerste elftal speelde eveneens vrijdagavond, en met een 1-7 overwinning op hekkensluiter Buinerveen werd de eerste top drie klassering sinds 1997 veilig gesteld. Destijds werd Gieterveen 1 derde achter uitgerekend kampioen Buinerveen en nummer twee Zandpol. Het laat maar zien hoe tijden kunnen veranderen. Grote man deze wedstrijd was Jesse Nijhuis met maar liefst 5 doelpunten. Ondanks het gemopper de laatste tijd dat de echte vorm er niet is en dat het spel minder flitsend is als aan het begin van het seizoen, is dit toch een knappe prestatie van de mannen van het eerste elftal, maar toch is het seizoen pas echt geslaagd als de komende tweestrijd met PJC gewonnen wordt. PJC lijkt in elk geval een geduchte tegenstander. Net als Gieterveen eindigde de ploeg derde, en ook met 55 punten, alleen met een beter doelsaldo dan Gieterveen (ze wisten maar liefst 104 keer het net te vinden dit seizoen). Hier nog een link naar een uitgebreider verslag van de wedstrijd van vrijdag.

Zaterdag had de jeugd een behoorlijk goede dag met 5 overwinningen en 2 nederlagen. Voor de meiden MC 2 is het na hun laatste wedstrijd afwachten op naaste concurrent voor de titel Titan MC 1 volgende week met 10 doelpunten verschil weet te winnen. Zo niet dan is het kampioenschap binnen. Voor de overige teams lijkt een kampioenschap er net niet in te zitten dit jaar.

Uitslagen:

Donderdag 12 mei:

[table “” not found /]

Vrijdag 13 mei:

[table “” not found /]
[table “” not found /]

Zaterdag 14 mei:

[table “” not found /]

Zondag 15 mei:

[table “” not found /]

Vrouwen1
Programma:

Donderdag 19 mei:

[table “” not found /]

Zaterdag 21 mei:

[table “” not found /]

Zondag 22 mei:

[table “” not found /]

Allemaal alvast een prettig voetbalweekend gewenst!

Geef een reactie