Beste sportvrienden,

Het einde van het seizoen nadert en daarom een aantal mededelingen met betrekking tot de laatste trainingen voor de jeugd, spelerspakken, achtergebleven kleding en andere zaken. Maar eerst een verslaglegging van afgelopen weekend.

Zaterdag was voor de meeste jeugdteams de laatste wedstrijddag. Op de Hoogkaamp beten de F7 pupillen om 9.00 uur het spits af en zetten de toon van de dag met een 3-1 overwinning. Hierna speelden de E en D pupillen tegelijkertijd hun laatste wedstrijd. Bij beide wedstrijden werd zo nu en dan goed voetbal op de mat gelegd en waren behoorlijk spannend, maar de teams uit Gieterveen bleken ook hier de bovenliggende partij met 2 overwinningen als resultaat.

Omdat het de laatste wedstrijden waren werd er uitgebreid patat gegeven. Hierbij een bedankje aan Tina Myers die ondanks haar afkeer van frituurlucht, en haar angst dat ze de geur nooit meer uit haar kleren zou krijgen, toch de hele ochtend in de keuken heeft gestaan om de verschillende teams van patat en frikadellen te voorzien.

patat 2
patat1

MC kampioen
Hoewel de MC junioren niet zelf hoefden te spelen, konden zij wel kampioen worden. Nummer twee op de ranglijst Titan MC 1 kon echter nog roet in het eten gooien als zij hun wedstrijd met 10 doelpunten verschil of meer zouden winnen. In de rust van de wedstrijd van de D pupillen werd echter het nieuws bekend dat Titan ‘slechts’ met 9-2 had gewonnen, en dus konden de aanwezige meiden aan een uitbundige vreugdedans beginnen. Het kampioenschap was definitief binnen. Dinsdag werden de meiden daarom even op de foto gezet.

mc1kampioen

Zondag was minder succesvol. De mannen van Gieterveen twee konden het niet redden tegen EEC 2. Daarna konden de mannen van Gieterveen 1 beginnen aan de wedstrijd waar ze al zo lang naar uitkeken. Om de promotie tegen PJC. In de eerste helft namen de mannen nog wel een 1-0 voorsprong, maar het wegsturen van Jerremy Weerts, samen met een speler van PJC, was toch een flinke domper. In de tweede helft werd ook nog de voorsprong uit handen gegeven waardoor aanstaande zondag een moeilijke taak te wachten staat.  Een uitgebreid verslag alhier.

Zondag staat dus de thuiswedstrijd op het programma. Ondanks dat het een zware klus zal worden is alles nog mogelijk en hopen wij op veel support. Bij de wedstrijd zullen ook de F pupillen aanwezig zijn, en hierbij wil ik iedereen vragen om hier enigszins rekening mee te houden. Wees dus op tijd aanwezig voor aanvang om de mannen ook aan te moedigen bij opkomst het veld op. We hopen een mooi feest te maken van dit toetje op een mooi maar lang voetbalseizoen.

Laatste trainingen jeugd in Gieterveen

Op dinsdag 31 mei zijn de laatste trainingen van de F, E, D pupillen en de CM junioren. Deze trainingen worden traditiegetrouw afgesloten met een wedstrijd tegen de ouders. Het programma ziet er als volgt uit:

17:30 uur: F pupillen tegen de ouders
18:00 uur: E pupillen tegen de ouders
18:30 uur: D pupillen tegen de ouders
19:00 uur: CM junioren tegen de ouders

Spelerspassen:

Enige tijd geleden is er een verzoek gedaan foto’s door te geven in verband met spelerspassen. Onze secretaris gaf aan dat er nog niet veel respons is geweest. De personen die wel al een foto hebben doorgegeven daargelaten betrof het onderstaande personen:

Senioren:

F. Mentink, R. de Vries, J. Ketelaar, B. Kupers, Y. Pruim, W. Nijhuis

Jeugd:
J. Zwinderman, L. Kolthof, E. Bitter, N. de Wit, M. Hoving, L. Meenderman, J.Potse, L. ten Hove Kamminga, B. Oeben

Achtergelaten kleding

Gedurende het seizoen blijft er nogal wat kleding liggen in de kleedkamers. Aanstaande zaterdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur is er de mogelijkheid te komen kijken en kleding op te halen. Daarna gaat alle kleding naar de kleding bak.

C-Meiden spelen bekerfinale

Zaterdag 4 mei spelen de meiden de finaleronde van de beker van de noordelijke provincies in Joure. In verband hiermee is een bus geregeld. Er is nog plek in de bus dus als er mensen zijn die het leuk vinden om de meiden aan te moedigen en mee te gaan in de bus kunnen zijn contact opnemen met Harry Kupers (0645136615 – kosten 10 euro per persoon)

Seizoensafsluiting verplaatst naar zaterdagavond 4 juni

Ook dit seizoen is er weer een seizoensafsluiting. Eerder heb ik gemeld dat dit op vrijdag 3 juni zou zijn. Omdat er op 5 juni toch geen nacompetitie meer gespeeld wordt, is de afsluiting toch maar verplaatst naar de vertrouwde zaterdagavond, dus zaterdagavond 4 juni. Er zal onder andere gebarbecued worden. De kosten voor de BBQ zijn 10 euro per persoon (dit is inclusief een aantal drankjes) Opgeven graag voor 30 mei bij mij (via de onderstaand contactformulier). Voor vrijwilligers is de barbecue kosteloos, maar wel graag opgeven.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Aantal personen (verplicht)

Uitslagen

Donderdag 19 mei
[table “” not found /]

Zaterdag 21 mei
[table “” not found /]

Zondag 22 mei
[table “” not found /]

Programma

Zaterdag 28 mei
[table “” not found /]

Zondag 29 mei
[table “” not found /]

Allemaal alvast een prettig voetbalweekend gewenst!

En omdat het leuk is nog een paar foto’s van de f pupillen in gloednieuwe tenues.

fnieuwekleding1 fnieuwekleding2

 

Sjors Doeve.

Geef een reactie