Nog meer te zien rond Gieterveen

418

Voorlopig zijn dit de laatste foto´s. Door het mooie weer loop ik achter, want ik ga liever op pad met de camera. De vakantie zit er ook aan te komen en dan zijn die foto´s niet meer van toepassing. Ik hoop dat jullie wel hebben genoten van de foto’s en dat er zoveel meer te zien is rond ons dorp. Ik wens jullie dan ook een hele fijne vakantie.

Kom ik terug van een rondje fietsen steekt er een haas over. Fijn dat er nu meer hazen zijn. Vorige jaren zag ik er altijd maar 2.

Hieronder een Eikenblad met galappel van de eikengalwesp

Paringswiel

Sta ik vogels te spotten en plotseling heb ik reeën voor de camera. Het blijft een mooi gezicht.

En wat fijn dat er nu meerdere Blauwborsten zijn ! Deze had een nest in de buurt.

Ik pakte de fiets en ik wilde omdraaien en mits zag ik een vogel vanuit mijn ooghoek. De bruine kiekendief ! Fiets neer gezet, camera weer gepakt en wat voor een gevoel wat door mij heen gaat, is niet te beschrijven. Wat een mooi cadeautje van de natuur. Deze kon ik dan ook heel lang volgen.

Deze blauwe vlinder is de icarus blauwtje. De andere blauwtje was het boomblauwtje, veel helder van kleur.

MVG Greet Kamphuis