beachvolleyTennisclub Gieterveen is van plan een beachvolleybalveld aan leggen en om dit financieel mogelijk te maken heeft de vereniging dit plan ingediend bij de Rabobank Clubkascampagne. Op dit nieuwe veld kan naast beachvolleybal ook de nieuwste sport in Nederland Beachtennis gespeeld worden. Beachtennis is een vorm van tennis die sterk in opkomst is. Daarnaast zijn er een keur aan andere spelen mogelijk. Gedacht kan worden aan beachvoetbal, badminton of gewoon beachbal. Andere verenigingen en ook de basisschool kunnen hier gebruik van gaan maken.

Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven een warm hart toe door ook dit jaar weer de Rabobank Clubkascampagne te organiseren. Deze campagne vervangt de kleinere sponsoraanvragen van verenigingen en stichtingen. In 2016 is een bedrag beschikbaar van € 100.000,-. Rabobank Assen en Noord-Drenthe heeft ruim 21.000 leden. Ieder lid krijgt drie stemmen om te verdelen. Hiervan mag zij maximaal 2 stemmen op eenzelfde vereniging uitbrengen. Alle uitgebrachte stemmen worden geteld en het beschikbare bedrag wordt naar rato verdeeld (met een maximum van € 5.000,-).

Via de post hebben alle leden van de Rabobank een persoonlijke kaart ontvangen met een unieke stemcode. Met deze code kunt u stemmen op de verenigingen en/of stichtingen die u een warm hart toedraagt. Met de persoonlijke stemcode kunt u van dinsdag 4 oktober tot en met maandag 17 oktober op deze website inloggen en uw stemmen uitbrengen. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving.

Klik hier om te stemmen!

Gymvereniging V&K en deze website (Gieterveen.com) hebben eveneens een plan ingediend. Ook deze verenigingen hebben stemmen nodig om hun plannen te verwezelijken!

Let op! Alleen leden van Rabobank kunnen stemmen. Een (spaar)rekening bij de boerenleenbank is niet voldoende. Je kunt echter wel gratis lid worden via deze link. Dan kun volgend jaar ook stemmen.

Geef een reactie