Regerende hand werpt vruchten af

334

Het derde elftal van de plaatselijke VV heeft vanochtend een verdienstelijke strijd geleverd.

De regerende hand van de nieuwe aangestelde coach J. Hooites was direct te zien.

Na een 0-1 achterstand knokten de groen-witte mannen zich goed terug. Voor de rust was de stand 3-2. Direct na de rust wisten de mannen van Gieterveen een vierde goal in het net van de tegenstander te leggen.

Tijdens een corner werd de tweede korte variant uitgevoerd welke helaas niet resulteerde in een goal.

Met een twee super assists van R. Drenth wist L. Koops met gemak de bal in de goal te trappen. Bij de tweede assist trapte Pierre de bal in het netje. Dit maakte de 6-2.

De scheids deelde een penalty uit door toedoen van S. Doeve welke vakkundig een rood zwart hemd ten gronde legde. De penalty zorgde voor een 6-3. Met nog een dik kwartier op de klok.

Vanaf dertig meter wist Craig een fantastische goal te maken wat resulteerde in een 7-3 voorsprong.

Na een prachtige redding van onze eigen keeper kwam hij helaas te ver uit waarna meerdere oer-kreten door Gieterveen galmde. Helaas voor de groen-witte hemden werd het een tegen doelpunt. Het is 7-4.

Pierre wist de 8-4 te maken door de bal snoeihard via de paal binnen te trappen.

Al met al is de regerende hand sterk aanwezig en kan het derde elftal drie punten bijschrijven. De eerste overwinning van dit seizoen.