Stem Gieterveen.com bij de Rabo Clubsupport

667

Met de bodem van onze schatkist in zicht, bevinden we ons in de situatie die velen herkennen: we zitten op zwart zaad, zijn platzak, hebben niets te makken, maar reclames weigeren we op onze website om de integriteit van onze content te behouden is gewoon lelijk. Maar laten we eerlijk zijn, vernieuwing is onvermijdelijk. We willen onze website een frisse uitstraling geven, met een moderner design en de nieuwste technieken implementeren om onze lezers de best mogelijke ervaring te bieden.

Helaas gaan deze plannen niet hand in hand met onze financiële situatie. Daarom slaan we de handen ineen en nemen we de wel bekende subsidiehark ter hand. We hebben besloten om ons geluk te beproeven bij Rabo Clubsupport, in de hoop dat we de nodige middelen kunnen vergaren om onze ambities te verwezenlijken.

We willen iedereen geruststellen dat we het geld verstandig zullen besteden aan de verbetering van onze website en de kwaliteit van onze content. We hebben geen intentie om luxueuze bestuursuitjes naar exotische bestemmingen zoals Mauritius te ondernemen. Onze prioriteit ligt bij het dienen van onze gemeenschap en het bieden van waardevolle informatie en inzichten aan onze lezers. Met jullie steun hopen we op een succesvolle bijdrage van Rabo Clubsupport, zodat we samen onze online aanwezigheid kunnen verbeteren en gedreven kunnen blijven delen wat Gieterveen te bieden heeft.

Dus, als je lid bent van de Rabobank, nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan Rabo Clubsupport en ons te ondersteunen. Ga naar de volgende link: Rabo Clubsupport, zoek naar Gieterveen en selecteer gieterveen.com als je favoriete initiatief.

Terwijl je daar bent, moedigen we je ook aan om te kijken naar de andere verenigingen uit Gieterveen die beschikbaar zijn en jouw steun kunnen gebruiken. Samen kunnen we onze dorpsgemeenschap versterken en bijdragen aan de groei en bloei van Gieterveen.

Harken doen we samen!!!

Ons doel… lekker veel geld om deze winter helemaal digitaal los te kunnen om een prachtige nieuwe website te bouwen. Tenzij uiteraard het ijsbaanhokje open is, want dan hebben we … andere verplichtingen…