Succesvolle Hemelvaartsmarkt trekt massale belangstelling in Gieterveen

1466
Hemelvaartsmarkt 2023

Op Hemelvaartsdag vond de jaarlijkse Hemelvaartsmarkt plaats in Gieterveen. De markt, die een geliefde traditie is geworden in de regio, werd dit jaar weer goed bezocht door enthousiaste bezoekers uit de omgeving. Met een breed scala aan kraampjes en activiteiten bood de Hemelvaartsmarkt voor ieder wat wils.

De markt trok dit jaar opnieuw een groot aantal bezoekers, die werden getrakteerd op een gezellige sfeer en een gevarieerd aanbod. Zowel de lokale gemeenschap als bezoekers van buitenaf waren aanwezig om te genieten van de marktactiviteiten en om de traditionele festiviteiten rond Hemelvaartsdag te vieren.

Het succes van de Hemelvaartsmarkt werd mede mogelijk gemaakt door de inzet van verschillende lokale verenigingen. Zij zorgden voor het regelen van voldoende parkeergelegenheid, zodat bezoekers zonder problemen hun auto konden parkeren en konden genieten van het evenement. De samenwerking tussen de verenigingen toonde de hechte gemeenschapszin van Gieterveen en zorgde voor een vlotte en georganiseerde logistiek rondom de markt.