IMG_04801

Wij zijn een gezellige en sportieve tennisclub van Gieterveen. Wij spelen zowel recreatie- als competietietennis. Op onze All-weather banen kan bijna het gehele jaar door gespeeld worden. Alle banen zijn verlicht en er kan tot laat in de avond vrij getennist worden. Daarnaast hebben we een kantine met een gezellig overdekt terras, waar een drankje genuttigd kan worden.

Wij organiseren vele sportieve en gezellige competities per jaar, zoals bijvoorbeeld het openingstournooi, invitatietournooi en een jeugd/ouder tournooi. Ook wordt er gedurende een hele week clubkampioenschappen georganiseerd met heren en dames enkel, heren en dames dubbel, mixdubbel en juniorleden. damesdubbel, gemengd en enkel. Voor de jeugd zal er dit jaar ook een tenniskamp gehouden worden.

Lessen

Uiteraard zijn er ook les mogelijkheden voor zowel junioren en senioren. Er worden speciale lesprogramma’s aangeboden. Voor de gevorderden wordt er getraind op technieken, persoonlijke aandachtspunten, of verbetering van wedstrijdtechnieken. Dit jaar hebben we ook een speciale beginnersgroep voor mensen die nog niet eerder getennist hebben.
Bij deze lessen is er veel aandacht voor de basisvaardigheden van de techniek en spel.

De lessen worden gegeven door Michael Woldhuis. Hij verzorgd de lessen bij ons vanaf 2013. Van jongs af aan wist hij al dat hij iets met sport wilde doen. Hij heeft sportopleidingen gevolgd en in zijn studietijd ook nog de opleiding SPW en de tennistrainerscursus gevolgd in Leeuwarden. Momenteel is Michael bezig om zijn diploma tennistrainer B te halen. B trainer houd in dat hij tot aan de professionals les mag geven. Tijdens schoolvakanties en feestdagen worden er geen tennislessen gegeven.

Tournooi en activiteiten 2017

Openingstournooi
Zondag 9 april – 14:00 uur

Invitatietournooi
Zondag 14 mei – 14:00 uur

Jeugd/oudertournooi
Zondag 4 juni – 14:00 uur

Clubkampioenschappen:
Heren en dames enkel
Maandag 10 juli – 19:30 uur
Dinsdag 11 juli – 19:30 uur

Juniorleden
Woensdag 12 juli – 13:30 uur
Vrijdag14 juli – 13:30 uur

Heren en dames dubbel
Woensdag 12 juli – 19:30 uur
Donderdag 13 jul – 19:30 uur

Mix dubbel
Vrijdag 14 juli – 19:30 uur

Finale en BBQ
Zaterdag 15 juli – 13:00 uur

Invitatietournooi
Zondag 24 september – 14:00 uur

Zondagmorgentoss en brunch
Zondag 15 oktober – 10:00 uur

Aan het begin van het seizoen ontvangen alle leden een overzicht van de
geplande toernooien.

Het bestuur
Het bestuur streeft ernaar de organisatie van de tennisclub en de jaarlijkse activiteiten sportief en soepel te laten verlopen. Het bestuurbestaat uit de volgende mensen:
Albert Zwinderman
Karin Topper
Trientje Eleveld
Jan Warmink

Lidmaatschap
Aanmelden en afmelden kan door het sturen van een mailtje naar TC Gieterveen,secretaris/penningmeester. tcgieterveen@gmail.com:
– Naam nieuw lid
– Geboortedatum
– Adres
– Telefoonnummer
Bij aanmelding ontvangt u een aanmeld formulier, deze moet volledig ingevuld ingeleverd worden bij één van de bestuursleden. Afmelden moet vóór het einde van het jaar. De contributie wordt namelijk automatisch afgeschreven.

Kosten lidmaatschap en lessen

Contributie Senioren
€ 80.- per jaar

Contributie Junioren
€ 45.- per jaar

Contributie voetbal vvGieterveen lid,
€ 30.- per jaar (juni t/m augustus)

Contributie uitwonend lid
€ 30.- per jaar

Tennislessen Senioren
€ 120.- per jaar (15 lessen)

Tennislessen Junioren
€ 90.- per jaar (15 lessen)

 

Geef een reactie