Vraag van de week Q3-2017: Vraag 9

458

Het nakijken van alle antwoorden is altijd een behoorlijke klus. Het is wikken en wegen tussen alle suggesties en met een rode pen ben ik toch snel een paar uurtjes in de weer.
Afgelopen week heb ik het me er gemakkelijk vanaf gemaakt, het antwoord van de vraag van de week was het adres van mijn eigen huis. Ik ben even naar de buurman gelopen om te vragen wat mijn adres was en die vertelde mij dat het antwoord Vonderpad 11 moest zijn.

De eerste twee antwoorden die ik binnen kreeg waren fout. Het derde antwoord was goed, Janouk Trip gaat er met de 5 punter vandoor. Nieuwkomer Lars Koops was ook snel, hij krjigt 4 punten. Het volledige klassement is hier te vinden.


Gisteren was er een fantastisch optreden in het café van de band “Double Bass Theory” waar we zeker nog veel van gaan horen!

Welke Gietervener is de lead-singer én toetsenist van deze band?

  Je naam:*

  Je E-mailadres: *

   

   

  Je antwoord*

  Ik ga akkoord met het reglement en de privacyvoorwaarden

  Antwoorden kan tot aanstaande vrijdag, 23:59 uur.