Vragen-estafette: Nadia van Kuijen

386

De tweede deelnemer van de vragen-estafette is Nadia van Kuijen. De vragen-estafette is een nieuw onderdeel van Gieterveen.com, waarbij een doosje met een aantal vragen doorgegeven wordt onder inwoners van Gieterveen. De persoon die de doos in ontvangst neemt, beantwoordt deze vragen en zoekt vervolgens iemand anders als nieuwe deelnemer aan deze vragen-estafette.


1. Wat is je naam?
Nadia van Kuijen

2. Hoe oud ben je?
31

3. Waar ben je geboren en opgegroeid?
Geboren in Delft, opgegroeid in Zoetermeer en Den Haag

4. Hoe lang woon je al in Gieterveen?
2 jaar

5. Welke opleidingen heb je gevolgd?
Na de Havo psychologie geprobeerd, maar dat was niets voor mij. Heel veel fitness en aerobics cursussen gedaan en een visagie/grime opleiding.
en nog een opleiding spw kinderopvang

6. Wat voor werk doe of deed je?
Omdat ik zoveel dingen leuk vind heb ik ook veel verschillende dingen gedaan.
Naast school altijd in de horeca gewerkt. 10 jaar in de fitness branche en veel visagie/grime opdrachten erbij gedaan, maar toen ik moeder werd heb ik ervoor gekozen om in de kinderopvang te gaan werken.

7. Wat doe je in jouw vrije tijd? (hobby’s interesses en/of sport)
Drenthe verkennen, dagjes uit met de kinderen. Borrelen en dansen met vriendinnen

8. Wat zijn je favoriete TV programma’s?
Spoorloos en Netflix

9. Van welke verenigingen ben je lid in Gieterveen? Heb je ook een functie?
Ik ben bestuurslid bij V en K de gymvereniging en geef ook de peuter gymlessen op de woensdagochtend samen met Marieke en ik help als er kinderclub is in het dorpshuis ook mee met de activiteiten.

10. Wat heeft je doen besluiten om in Gieterveen te blijven/gaan wonen?
Het is in deze omgeving heerlijk opgroeien voor kinderen en in de randstad heb je die ruimte niet.
Ook vind ik dat het hier een stuk gemoedelijker is dan het gehaaste leven in het westen.

11. Denk je, dat je over 10 jaar nog in Gieterveen woont?
Ik denk het wel ja, het bevalt mij hier nog steeds prima en ik zou niet meer terug willen naar de randstad, want het went toch best snel.

12. Wat zal je willen verbeteren aan Gieterveen?
Niets eigenlijk , ik vind dat er een hoop mensen zijn die hun best doen om leuke feesten en activiteiten te organiseren in het dorp en hoop dat dit ook zo blijft.

13. Wat is je antwoord op de vraag van de vorige deelnemer: “Waar moest je het meeste aan wennen in Gieterveen?”
Ik moest het meeste wennen in Gieterveen dat er snel een mening klaar staat zonder de persoon of situatie te kennen. Vooroordelen kunnen vervelend zijn en vind ik ook onnodig en kunnen een vertekend beeld geven. De persoon of situatie in kwestie zelf te benaderen en dan een mening vormen geeft meer mijn voorkeur.

14. Wat wil je vragen aan de volgende deelnemer van de “Vragen Estafette?”
Waar in Gieterveen ligt je mooiste herinnering?

Lees hier volgende week woensdag aan wie Nadia de doos heeft doorgegeven!